Star Plán Wars Bloky 17281Hammerhead Corvetted Nastaviť Stavebné Bloky MOC Série Kit Model Nastaviť Hračky Pre Deti Deti

€8.22


Názov produktu : MOC-17281 Kategória : MOC Svete Táto Súprava Obsahuje:(C3981) 102 ks Kvalitných Tehál Veľkosť: L : 12 cm Š : 7 cm H : 8 cm PDF budova výučba-Alebo postaviť video UPOZORNENIE ! Produkt balík neobsahuje samolepky a je elektronicky vytlačené. Neobsahuje motor, generátor .(V prípade, že MOC sa rozhodnete nie je prísť s motorom, budete musieť kúpiť motora seba, prosím, byť oboznámení s tým.) Tlačené diely sú nahradené obyčajnými časti a neobsahujú príslušenstva tretích strán. Manuál a omietkami sú len pre referenčné účely a vzťahuje sa na skutočné častí balíka. Tento produkt je MOC výrobku a nie prísť s papiera manuálne. Po odoslaní vašej objednávky, uveďte e-mailovú adresu a my vám pošleme elektronickú brožúry na vašu e-mailovú adresu. Všetky diely sú kvalitné skontrolovať pred odoslaním, takže ak zistíte, že niektoré chýbajúce alebo poškodené súčasti, nebojte sa. Prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme ich k vám okamžite bezplatne.

Štítky: klon lego, blok star war, žehlička mužov led, star wars playsets, flash hračka, legos filmy star wars, stavebné bloky, mandalorian, lego star wars klon minifigures, boba fett prilba, Blok.


( 2 Hodnotenie )

Počet