50Pcs Rozostavaný Drevený Kolík Bábiky Drevené Malú Bábiku Orgánov Ľudí, Dekorácie, Umelecké A Kreatívne Hobby Remesiel Pre Deti

€4.33


Funkcie:

1. Trvanlivé a Eco-Friendly Materiál: tieto drevené bábiky, ktoré sú vyrobené z drevnej hmoty, ktorá ponúka stabilitu a dlhú životnosť, veľmi pevný a hladký pre náročné používanie a maľovanie voľne.

2. Nádherné Prevedenie: forma a špecifikácie sú dostupné všetky tieto drobné drevené ľudí, všetky drevené ľudí v elegantnom štýle, zručný plavidlo môže splniť aj praktické a estetické nároky.

3. Jednoduché Vytvoriť: môžete použiť pastelky, fixky, lesk a lepidla vytvoriť niektoré roztomilé tváre a oblečenia na tieto nedokončené drevené drobné ľudí, žiadne úlomky tak, že pastelky dodržiavať pekné a živé, budete mať množstvo zábavy.

4. Široký Aplikácie: vyhovuje pre širokú škálu umenie a remeslá, môžete maľovať ako vaše potešenie a aby krásne drevené bábiky; Tiež môže fungovať pre umelecké projekty a ručné triedy a tak ďalej.

Popis:

Používa: detské maľované graffiti, drevené hračky, šperky, prívesky, remeslá drevnej suroviny.

Špecifikácie:

Materiál: drevo

Farba: drevo farba

Veľkosť: 35mm 43mm 55mm 65mm

Package Zahrnuté:

10pcs 35mm muž

10pcs 35mm žena

8 kusov 43 mm muž

8 kusov 43 mm žena

5 ks 55mm mm muž

5 ks 55mm mm žena

2pc 65mm muž

2pc 65mm žena

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: prst kožené rukavice punk, penguin peg bábika, hip whisky, dieťa peg bábika, nohavice drobné ľudí, rudy gumové krúžky, peg bábika ľudí, batman peg bábika, drobné ľudí vyhovuje, miniatúry drobné ľudí.


( 0 Hodnotenie )

Počet