Nový Štýl Pet, Pes, Mačka Posteľ Kolo Plyšové Mačka Teplú Posteľ, Dom Mäkké Dlhé Plyšové Posteľ Pre Malých Psov, Pre Mačky Hniezdo 2 V 1 Mačka Posteľ

€10.40


Odrážky:

1、Semi-uzavretý Pet Posteľ : hrubé a teplé podstielku je vyrobený z mäkkého a plné plyšové a naplnený pp bavlna. Táto jaskyňa posteľ poskytuje pohodlné a teplé miesto pre vaše mačky, mačiatka a šteniatka.

2、Bezpečnosti Dizajn: inovovať mačka posteľ s pokrytie poskytuje nejaké súkromie pre chlpaté priateľov, aby im cítiť v bezpečí a chránené. Pohodlné kryt je ako prikrývku, alebo spací vak, a súčasne môže pomôcť mačka krok na mlieko a aby sa mačka cíti späť na jeho matku. Objatie.

3、2-v-1 Uzavretých Pet Posteľ: To je ako spací vak a v posteli. To je ideálne útočisko a kľudnej a súkromné miesto na spanie. Jednoduchý štýl môže byť umiestnená kdekoľvek vo vašej domácnosti a odpočinku s vami.

4、Non-sklzu Spodnej: mačka na spanie s non-slip poschodí je možné zabezpečiť, aby váš pes a mačka nebude klesať.

5、Vhodné pre: Krytý mačky alebo malých psov, šteniatka, kitty, mačiatko a králik.

Funkcie:

1. Semi-uzavretý Pet Posteľ : hrubé a teplé podstielku je vyrobený z mäkkého a plné plyšové a naplnený pp bavlna. Táto jaskyňa posteľ poskytuje pohodlné a teplé miesto pre vaše mačky, mačiatka a šteniatka.

2. Bezpečnosť Dizajn: inovovať mačka posteľ s pokrytie poskytuje nejaké súkromie pre chlpaté priateľov, aby im cítiť v bezpečí a chránené. Pohodlné kryt je ako prikrývku, alebo spací vak, a súčasne môže pomôcť mačka krok na mlieko a aby sa mačka cíti späť na jeho matku. Objatie.

3. 2-v-1 Uzavretých Pet Posteľ: To je ako spací vak a v posteli. To je ideálne útočisko a kľudnej a súkromné miesto na spanie. Jednoduchý štýl môže byť umiestnená kdekoľvek vo vašej domácnosti a odpočinku s vami.

4. Non-sklzu Spodnej: mačka na spanie s non-slip poschodí je možné zabezpečiť, aby váš pes a mačka nebude klesať.

5. Vhodné pre: Krytý mačky alebo malých psov, šteniatka, kitty, mačiatko a králik.

Špecifikácie:

Štýl: pet semi-uzavretý plyšové kolo hniezdo

Farba: šedá, ružová, káva farba

Veľkosť: cca 40 cm/15.75 palca v priemere asi 50 cm / 19.69 palcov v priemere.

Materiál: luxusný, PP bavlny a oxford handričkou

Vhodné: pre vnútorné mačky alebo malých psov, šteniatka, kitty, mačiatko a králik.

Balenie Zoznam:

1*Mačka Jaskyňa Posteľ

Poznámka:

Horný kryt z pet hniezdo je mäkké a nie silný!

Štítky: iphone 8 kríž puzdro, sklo zvierat oko 4 mm, formálne jedálenský lavice, lol bábiky tvár formy, muž flip flop adidas, blbecek kostým diy mužov, ifone 8 kryt svetla, mikroskop telefón 100, orechy taška transparentné.


( 0 Hodnotenie )

Počet