10pcs Digitálny Voltmeter DC 4,5 A V k 30V Digitálny Voltmeter Napätie Panel Meter Červená/Modrá/Zelená Pre Electromobile Motocykel, Auto

€8.01


Funkcia: Storno Pripojiť Ochranu Rozsah: DC4.5-30V (Nie je potrebné ďalšie power) Displej: Tri 0.56\'\' LED digitálne trubice farba Displeja: ČERVENÁ/ MODRÁ /GREN Obnovovacia frekvencia: cca 500mS / times Vstup: DC napätie ( Rozlíšenie: 1% +1 digit Napájanie: DC4.5-30V (s vstupu spoločné-line) Prevádzková teplota: -10°c~ 65°c

Dieťa Popis:

1 , voltmeter zapojenie je jednoduché , len si treba vybrať dva riadky , tabuľka zrušenie ochrany , reverzné nehorí .

2 , voltmeter začať napätie je nízka, červený len 3.2 V, len 2.7 V Zelenej , modrej len 3.0 V budú môcť zmerať správne , spustite cenu dvoch-wire napätia, voltmeter je najnižšia kdekoľvek na svete . To značne uľahčí používanie lítiová batéria 18650 batérie používateľov . Keď napätie je nižšie ako 3,5 V , jas displeja sa zmenšuje , ale nemá vplyv na správne meranie .

3, s cieľom dosiahnuť optimálnu presnosť merania , na voltmeter sa bude líšiť v závislosti na merané napätia sa automaticky presunúť desatinnú čiarku poloha. Meranie napätia pod 10V , zobrazí po desatinnej bodky dve ; napätie 10V merania zobrazí po desatinnej bodky jeden . Že je schopný starať o batériu potreby používateľov, ale aj zamerať sa na potreby vysokoškolského meranie napätia na presnosť merania .

4 , voltmeter môže sa použiť na motocykle, autá a iné monitorovania napätie batérie , včasné pochopenie stavu batérie . Iné napätie môže byť tiež použitý pre meracie účely .

10x Digitálny Voltmeter '

Štítky: modrá podprsenka, 50 ks voltmeter, digitálny voltmeter merač, testboard, c digitálny voltmeter, digitálny ammeter voltmeter pripojenie, podprsenka biela, veľa digitálny voltmeter, 4 1 digitálny voltmeter ammeter, 3 v 1 modul.


( 2 Hodnotenie )

Počet