RD UM34 APP USB 3.0 Typ-C DC Mobilný Telefón, Zásuvky USB Tester Voltmeter Súčasné Meranie meranie kábel odpor Tester UM34C

€14.12


Špecifikácie:

Veľkosť produktu: 71.2 mm x 30.5 mm x 11.3 mm (UM34)

Materiál: ABS

Technické parametre:

Model výrobku: UM34/UM34C displej: 1.44 palcový farebný LCD displej

Napätie rozsah merania: 4-24,000 V, meranie napätia rozlíšenie: 0.01 V.

Aktuálny rozsah merania: 0-5.0000 súčasné meranie rozlíšenie: 0.001 A

Napätie akumulačných rozsah: 0-99999 mAh napätie presnosť merania: ±(0,2% na+1 bit)

Energeticky rozptyl rozsah: 0-999.99 Wh aktuálne presnosť merania: ḟ(0.8%+3 bity)

Zaťaženie impedancia rozmedzí: 0.8 Ω-9999.9 Ω časový rozsah merania: 0-99 H59 min 59S

Rozsah teplôt: -10℃~100℃/ 0℉~200℉ Teplota chyba merania: ±3℃/±6℉

Displej nastavenie jasu displeja: 0-5

Automatické vypnutie čas: 0-9 minút

Napätie graf rozsah: 0-24.00 V V V V

Aktuálny graf rozsah: -o

Aktualizácia Hodnotiť: 2Hz Rýchle Nabíjanie v Režime Rozpoznávania: QC2.0, QC3. 0, APPLE 2.4 A/2.1/1A/0,5 A, Android DCP, SAMSUNG

Dokument:

1. Používateľské Príručky a Odkazy na Stiahnutie pre Android Aplikácií: http://www.mediafire.com/folder/5c877rc21tp1p/UM34

2. IOS APLIKÁCIE: Vyhľadávania služby UM Metro na stiahnutie iPhone APP store

3. Android APP: Hľadanie UM Metro v Google Play ak chcete znížiť zaťaženie

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť:

1.Na UM34C Typ-C port sa používa len na meranie Typu C káble a nemusí podporovať všetky typ-C rýchlo nabíjačky a PD nabíjačky; navyše, nemá typ-C aktivuje. (Pretože tam je len jeden typ C v prístave, nie typu c; pre UM25C, môže podporovať rýchle nabíjanie typu c, ale to nebude čítať.)

2. To nie je UM34 komunikácie verziu. Nepodporuje akúkoľvek komunikáciu medzi PC a telefónom. UM34C je komunikácia verzia pripojený cez Bluetooth. UM34C nemá PC softvér, má iba aplikácie pre Android.

3. Aplikácií pre mobilné zariadenia (Android 5.0 a vyšší, iOS 8 a vyšší! Podpora 18 jazykov, Čínštine, angličtine a ruštine.

4. Tam sú niektoré nekompatibilné problémy medzi niektoré telefóny Android a naše Bluetooth dosky. Prosím, kupujte starostlivo, ako Samsung NOTE8/S8.

5. Pre Android a IOS APLIKÁCIE:

Odpoveď: aplikácia podporuje iba Android 5.0 a vyššie, a iOS 8 a vyšší.

B: umožňuje aplikáciu na dokončenie v pozadí, nie je jasné.

C: Umožňuje automatické spúšťanie aplikácií.

D: Umožňuje aplikácií zostať pozadu uzamknutej obrazovky bez čistenia.

E. C port je len použiť na meranie C kábel, ktorý je kompatibilný s všetky typické a PD rýchlo nabíjačky; nie je spúšť. (Pretože tam je len jeden typ C v prístave, na UM25C, môže podporovať rýchle nabíjanie typu c, ale to nebude aktivovaná.)

6. Video Description: https//www.youtube.com/watch? V = zZCPJQrqKPU

Zákazník Test Video: https://www.youtube.com/watch? V = Ns5Jw7O77Mc

IOS APLIKÁCIE: https://www.youtube.com/watch? V = K_IpRdneCwY & feature = Youtu

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. 1 X Tester

APP test a ďalšie funkčné úvod : Funkcia rozhrania:

Hlavné Meranie

Rozhranie

Rýchle Nabíjanie Uznanie Rozhranie

Nabíjanie Nahrávanie

Rozhranie

Dátové Pripojenie Kábla Impedancia Meranie Rozhranie

Meranie Grafická Rozhranie

Parameter Systému, Nastavenie Rozhrania

Základné Funkcie:

Port USB 3.0

Rýchle Nabíjanie Uznanie

S Čínština a angličtina pomôcť rozhranie

Telefón Android APP Control

Záznam údajov a Obchod

Kapacita Energie/Detekcia

Otočenie obrazovky v 4 smeroch

Napätie/Prúd/Vypínač Detekcie

Diferenciálne Napätie Metóda Merania Impedancia Kábla

Zaťaženie pripojenie funkcia detekcie (obrazovka, automatické vypnutie, zapojte zaťaženie, displej automatické osvetlenie)

Zariadenie Layout

A:Micro USB Port B:Multifunkčné tlačidlá (4 kusy) C:Prepínač Bluetooth do polohy D:USB 3.0 Žena Port E:USB 3.0 Muž Port F:Typ-C Vstupného Portu (Len VBUS、GND、CC1、KK2 štyroch vodičov) F:Typ-C Vstupného Portu (len pre USB Typ-c na meranie kábel odpor) G:1.44 Palcový Farebný Displej H:Bluetooth Indikátor: Po pripojení k počítaču ovládací softvér, Bluetooth indikátor zmeny z blikajúce do ustáleného stavu. Pri pripojení, Bluetooth, zobrazí sa ikona na obrazovke. (Komunikácie Bluetooth iba verzia). Rozhranie Riadka Zastupujú Funkcie 1: Stlačte a pridržte tlačidlo, môžete otočiť Obrazovku Doľava 2: Stlačte tlačidlo, ak chcete zatvoriť obrazovku 3: Stlačte tlačidlo ak chcete otvoriť pomocníka rozhranie 4: Stlačte a pridržte tlačidlo, môžete otočiť obrazovku doprava 5: Stlačte tlačidlo PREV na predchádzajúcej strane 6: Stlačte tlačidlo VEDĽA tlačidla na nasledujúcu stránku s Prevádzkovými Pokynmi, Keď je jednotka je prvý pohonom na uvítacej obrazovke sa zobrazí nasleduje hlavné rozhranie obrazovke. Skryté rozhranie: Stlačením ĺubovoĺného tlačidla, zatiaľ čo napájanie na modul bude na displeji štyri možnosti. Možnosť 1 vyberie Čínsky Rozhranie a možnosť 2 vyberie anglické rozhranie. Tretia možnosť je resetovať(po obnoviť systémové nastavenie dát bola obnovená na továrenské nastavenie, všetky uložené údaje neboli reset), štyri voľba je na nulu Aktuálne čítanie (Zabezpečenie nie je žiadna záťaž pripojená na jednotku). Tlačidlo uvoľnite v požadovanom výbere. Stlačením a podržaním tlačidla po nástupe do štyroch možností sa ukončí skryté rozhranie. Rozhranie 1: Hlavné Measurment Rozhranie.( Ako je uvedené nižšie) 7:Meranie Napätia 8:Súčasné Meranie 9:Nahromadené Kapacitou 10:Nahromadená Energia 11:Meranie Teploty 12:Číslo Údajov Skupiny v prevádzke 13:Zaťaženie Ekvivalent Impedancia 14:na Meranie Výkonu, Stlačte tlačidlo' ? " tlačidlo, ak chcete zadať rozhranie, ako je uvedené vyššie: Stlačte a podržte tlačidlo 'NEXT', prenos Údajov Skupiny. USB tester môže poskytnúť celkom 10 skupín dát, ktoré chcete uložiť a zobraziť. Tieto sú očíslované 0-9.

Štítky: meter usb, veľké analógové voltmeter, auto digitálny voltmeter, usb load test, kábel usb voltmeter, uzemnené zásuvky tester, usb tester usb typu c, telefónny kábel tester, um25, destop napájanie tester.


( 2 Hodnotenie )

Počet