Hračka pre psa Gumové Hračky pre Psa Zábavné Hry, Interaktívne Cumlík Kosti Šteňa Psa Príslušenstvo Silné Sústo-Odolný Čistenie Žuvanie

€4.12


Sklade, Dodacia Lehota:

USA/Austrália Sklade: o 7-14 dní

Španielsko Sklade: o 7 až 15 dní

Francúzsko/Nemecko/Poľsko Sklade: o 5-12 dní

Veľká Británia/Taliansko/česká Republika Sklade: o 2-8 dní

Popis:

1.Podporovať zdravé žuvanie a hrať: Táto mimoriadne dog bite hračka pomáha splniť pes je inštinktívny potrieb pre žuvanie a hrať, poskytuje duševnú stimuláciu, a podporuje zdravý žuvanie (na rozdiel deštruktívne žuvanie, ktorý ničí veci doma, Aj ublížiť), čo je dôležité pre psa fyzický a duševný rozvoj, emócie a správanie. Táto hračka pomáha riešiť deštruktívne žuvanie, kousací, nuda, úzkosťou, hmotnosť riadenia, prepravka školenia a ďalšie otázky.

2.Bezpečné, zábavné, freezeable a ľahké čistenie: To je vyrobené z potravín-stupeň prírodného kaučuku a spĺňa najvyššie bezpečnostné opatrenia. Vstavaný antibakteriálne agenta, táto jedinečná hračka sa upokojiť vaše psie srdce. To môže byť použitý ako žuť hračka, mrazené, arašidové maslo "popsicles", a distribúcie potravín hračka, pomalé feeder, a nestabilný skákacie prijem hračka. Je veľmi vhodné na školenia a cvičenia. To môže byť zmrazené a je ľahko opláchnuť alebo umyť v umývačke riadu.

3.Starostlivosť o chrup: Táto hračka je navrhnutý s dokonalú jemnosť a unikátny 3D hlboké štvorcový blok, s granulované textúry, ktorý pomáha čistiť zuby a zlepšiť psa dentálna hygiena. To neublíži svoje zuby a ďasná. To môže tiež pomôcť kontrolovať zubného plaku a zubného kameňa a zmierniť nepohodlie počas počiatočných.

4.Na hádzanie hračiek môže podporiť vzťah medzi psom a majiteľom, hrať spolu 5.Pomocou vysoko-kvalitných materiálov, dlhá životnosť

Podrobný popis:

Materiál: TPR

Veľkosť: 12*5*3 CM (Kvôli ručné meranie, tam bude chyba 1-3 cm.)

Farba: žltá/ružová/modrá (z Dôvodu rôznych monitory, tam budú nejaké rozdiely farieb.)

Typ: hryzenie hračka pre psa

Model: Gumené

Kosti Hračka Funkcie: zubná pomoci

Zoznam Súčiastok:

1x psa šteňa liečbu zásobník gumové kosti, hračky alebo liečbu psa žuť hračka

Dropshipping:

1. Podporujeme dropshipping, všetky obchodné dokumenty nie sú zahrnuté v balení, prosím, aby ju a zabezpečíme zásielky v 0-72 hodín. Lodné informácie možno sledovať.

2. Podporujeme väčšinu CSV dropshipping/ veľkoobchod.

3. Loďou z USA/FR/ES/AU/PL/CZ/IT/UK/DE sklade, dodacia lehota je o 5-18 dní po tom, čo sme vyslať.

4. Akúkoľvek otázku, prosím, kontakty mi na Whatsapp alebo Wechat +86 18565770719.

Štítky: pes cumlík hračka, yorkie šteňa príslušenstvo, pes aktivita hry hrať, pes zábavné hračky, loptu psa, sučka šteňa hračky, beagle reťazca, čierny pes hra, biela psa kosť, pes hra silné.


( 0 Hodnotenie )

Počet