Foto 3d Tapeta na Stenu Papiere Domova Plastický Kvetinové Tapety na Steny 3 D Obývacia Izba Deti nástenné Maľby Spálni Roll

€8.34


Upozornenie: e-mail najprv nás pre cenovú ponuku pre vlastná veľkosť

Ak máte akékoľvek otázky, s našich produktov,prosím, neváhajte kontaktovať.A prosím, rozsvieti 5 HVIEZDIČIEK pre nás, ak ste spokojní s činnosťou.

Produkt: Textúrou Tapety

Materiál:Vinyl Plastický, Non-wooven

Poznámky:

1, Tapety lepidlo nie je súčasťou dodávky, prosíme, aby z miestnom obchode.

2, Farba sa môže líšiť na rôznych počítačoch,obrázky na stenu pre referenčné účely.

3, Tapety môže mať niekoľko vrások, ale nemá účinok pri pohľade na stenu časté otázky: Čo je toto tapety? Toto je foto tapety. Nástenná maľba tapetu. nástennú maľbu. Nie je tapeta rožky. Nie plagát. Nie samolepky na stenu. FAQ: Ako budem vedieť, že veľkosť foto tapety? Toto je vlastné tapetu. Nie 10m L a 0.53 m W kotúčoch FAQ: Ako na objednávku foto tapety? Prispôsobiť Vašej Veľkosti: 1: Správa nám, čo veľkosti sa vám páči, bude ponuku na vás. 2: Kúpiť Teraz. 3: Vyplňte údaje V objednávke číslo vnútri, môžete napísať svoju veľkosť 4: Odoslať objednávku--upravíme cenu primerane ponuku--Platby FAQ: Ako vložiť tento tapety? Vložiť ho. S rovnakým tapety rožky. Je potrebné lepidlo vložiť. FAQ: Ako na Objednávku veľkosť hlavného obrázka? Potrebujete k stene veľkosť. Šírka a výška. Povedzte nám, prosím, informácie FAQ: Všetky veľkosti je celkový obraz?

Áno.

Fotografie

Obrázok B

Štítky: steny papier 3d stenu papier, kvetinové tapety nástenná maľba, papierové krabice, kvety vintage, 3d nástenné maľby, 3 tapety, zasnený cigaretových papierikov, foto wallpap, fotografie tapety kvety, kvet nástenná maľba, steny papiere domova krajiny.


( 1 Hodnotenie )

Počet