Tehla Mramorový Vzor Tapety 3d Maľby na Steny v Obývacej Izbe Papiere Domova Zlato Modré Nástenné Rolky Tapety, TV joj

€8.37


Upozornenie: Tapeta sa nakrájame na niekoľko kusov pre jednoduchú prepravu. Vlastná veľkosť, prosím, odkaz pre cenovú ponuku. Prosím, prečítajte si spodnej popis nájdete v časti detail tento obrázok pred uvedením poradí.

Poznámka: Lepidlo nie je inclued. Bude mať o 2 cm prekrývajú každej strane, pred lepidlo na stenu, prosím, prečítajte inštrukcie nižšie. Tam môže byť niekoľko farebné rozdiely spôsobené rôznymi počítačmi a svetlom pozadí.

Časté otázky: Čo je toto tapety? Toto je vlastné foto tapety. Každá veľkosť je jeden celý obrázok. Nie 10m L a 0.53 m W rožky. Nie plagát. Nie samolepky na stenu. FAQ: Ako na objednávku foto tapety? Prispôsobiť Vašej Veľkosti: 1: Správa nám, čo veľkosti sa vám páči, bude ponuku na vás. 2: Kúpiť Teraz. 3: Vyplňte údaje V objednávke číslo vnútri, môžete napísať svoju veľkosť 4: Odoslať objednávku--upravíme cenu primerane ponuku--Platby FAQ: Ako lepiť tapeta na stenu.

Pozorne si prečítajte montážny návod nižšie. Video je k dispozícii, uveďte, prosím, vašu e-mailovú ak je to potrebné.

Časť podrobnosti

Štítky: zlato mramoru tapety, 3d wallpap, zlato samolepiace tapety, 3d tapety obývacia izba rodinná, modré a zlaté tapety, tehla papier, mramor nástenná maľba, steny papiere domova krajiny, peoni tapety roll, prípade, zelený mramor.


( 1 Hodnotenie )

Počet