Veľkoobchod Skutočný Dotyk Silikónové Vinyl reborn prototyp bábika auta unpinated bábika diely Pre 20" Hotové Bábika Hot Bábika Príslušenstvo

€33.34


Veľkoobchod Skutočný Dotyk Silikónové Vinyl reborn prototyp bábika auta unpinated bábika diely Pre 20" Hotové Bábika Hot Bábika Príslušenstvo DIY

To je pre predaj nenatreného prázdne bábika auta, nie je hotový, bábika ,hotové obrázky sú len pre referenčné účely.

Balík bude obsahovať len hlavu ,ruky a nohy. (Bez vlasov, žiadne oči, žiadne oblečenie)

Popis: To je pre predaj prázdne bábika auta, Skončil bábiku VEĽKOSTI:20inches,abotu 50 CM Materiál: mäkké silikónové vinyl hlavu. a 3/4 končatín. mäkké, ľahké root vlasy. Balík obsahuje: Balík bude obsahovať len hlavu ,ruky a nohy. (Bez vlasov, žiadne oči, žiadne oblečenie)

Upozornenie: výrobok je forma pre bábiku, nie je hotový, bábiku! Zákazník, ktorý má rád DIY môžete kúpiť formy, farebný výkres alebo vzor sami. To je pre predaj nenatreného prázdne bábika auta, nie je hotový, bábika ,hotové obrázky sú len pre referenčné účely.

Štítky: kúpiť reborn bábiky auta, bábika auta reborn, prázdne reborn bábiky auta, kábel klip na stenu, formy reborn bábiky auta, vinyl mini reborn, npk reborn kit set, npk reborn bábiky auta, súprava reborn mini elfo, npk mini reborn auta.


( 0 Hodnotenie )

Počet