Maľovanie figma Mládež, Vydanie 2.0 hand-made pokožky striebro šedá mužov a žien hnuteľného model

€11.29


Väčšina z výrobkov predávaných v našom obchode sú vlasteneckej produkty. Niektoré obrázky sú oficiálne fotografie.

Vysoká kvalita dodávok, vysoké náklady na výkon, dostupné ceny, kompletný rad, môžete podporiť jeden-kus, dodanie

priatelia, ktorí majú radi tento obchod nezabudnite zbierať!

Názov výrobku: špeciálne lakovanie rekvizity figma Mládež, Vydanie 2.0 kvetinový pokožky striebro šedá muži a ženy môžu robiť

prípade Balenie: 120/box

výrobok výška: cca 13cm

Materiál: PVC

prosím, kontaktujte zákaznícky servis upraviť správne nákladná

====== nákup pokyny =======

naše manyou Ríše animácie Hračka Ručne spustiť veľkoobchod je založené na subjektu veľkoobchod obchod, s garantovanou kvalitou, dostatočný prísun, priaznivé ceny a kompletný odrôd. Náš obchod neakceptuje vyjednávanie, a skromné zisky vytvoriť našom obchode hodnoty. Anime fanúšikovia, ktorí majú radi tento obchod nezabudnite zbierať pre pohodlie ďalší nákup.

Výrobky predávané v obchode sú všetky ručne vyrobené modely s komplikovanými spracovanie a rôznych častí. Hoci naše výrobky sú vysokej kvality a nízkej ceny, všetko na svete má chyby a nemôže byť dokonalý. Prosím, pozrite si cenu hodnotenie pri hodnotení výrobkov! Trúfam si povedať, že každá položka je úplne nádherná, ale trúfam si povedať, že každá položka bane je absolútne stojí za cenu! Dúfam, že perfekcionistov bude ťa, odpusť mi! Ďakujeme vám za vašu podporu a prajeme vám šťastný nakupovanie!!!

Náš obchod predvolené Zhongtong Express. Ak Zhongtong Express nemôže prísť, prosím, kontaktujte majiteľa vopred. . Ak je platba uskutočnená do 16:30 každý deň, bude tovar dodaný v ten istý deň, a dodanie budú odložené o ďalší deň. Tovaru. V prospech vás a majiteľ obchodu, prosím, otvorte balík na kontrolu pred podpisom.

Ak zasielateľ nie je uhradená, bude tovar dodaný doručením v predvolenom nastavení. Ak existuje príliš veľa remesiel alebo cesta je ďaleko, odporúča sa, aby zákazník použiť drevené rámy, aby sa zabránilo tovaru z poškodenia alebo straty počas prepravy. Ak nie je drevený rám a logistika dochádza k poškodeniu, spoločnosť nebude zodpovedná za účelom odškodnenia.

Potrebujeme vás, vážení, ak chcete skontrolovať, či je tovar poškodený, netesné alebo chýbajúce do logistického procesu na mieste, keď kuriér zamestnancov príde. Ak vyššie uvedené problémy sa vyskytujú, prosím odmietnuť prijať tovar na mieste a požiadajte kuriéra priviesť ich späť. Budeme dodať tovar znova, alebo požiadať o vrátenie peňazí. Ak sa prihlásite na produkt, budeme oceňovať kvalitu a integritu produktu v predvolenom nastavení.

====== o farebný rozdiel ======

vzhľadom na svetlo, farba displeja odchýlka, osobné pochopenie farby a iné faktory,

je nevyhnutné, že tam bude určitý stupeň farebný rozdiel medzi reálnym objektom a obrázkom.

Skontrolujte, aký produkt farbu! Tento druh problému nepatrí na kvalitu tovaru

====== o chyby =======

všetky výrobky predávané v tomto obchode sú úplne nové, prosím, neváhajte kúpiť!

To bude zaslaný až kontrolované opakovane zvláštny človek pred dodaním. Občas, veľmi drobné chyby sa môžu vyskytnúť,

napríklad, konce nite, ihly diery, a nerovnomerné sfarbenie, obchodníkov, ktorí nasledujú dokonalosti, prosím, choďte na kamennej predajni kúpiť, dúfam, že to viem.

Štítky: baby doll npk, umaru nendoroid časti, chlapec tpe, realpuki kožušiny, bjd chlapec bábika, bri, 400v 470uf, čínsky dom bábika, bábika kurhn, osud figma.


( 2 Hodnotenie )

Počet