Vintage Abstraktné Matisse Picasso List Wall Art Plátno Na Maľovanie Nordic Plagáty A Vytlačí Boho Stenu Obrázok Pre Obývacia Izba Dekor

€3.47


INFOMATIONS

Značka:Wishcraft

Materiál:Vysoko Kvalitné Plátno & Nepremokavé Atrament

Tenique:Giclee Tlač

Rámovanie:Nie Zarámované(Plagát iba)

Poznámka:

1.Ide plagát len, Bez Rámu,plagát, nemá žiadne hranice.Plagát s rámom na obrázku je použitý len ako zobrazenie účinok.Ak potrebujete 3 cm belšie hranice,prosím zanechať odkaz pre nás.

2.Farby môžu byť mierne odlišný, pretože na monitore počítača,nastavenie alebo stav, v mobile.

3.Veľkosť sa meria ručne.Tolerancia je 5 mm.

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

Poznámka:Ak potrebujete vlastná veľkosť, prosím nechajte nám správu!

Farby

Všetky package budú dodávané s sledovacie Číslo v 1~2 pracovných dní(Krátke manipulácia čas a doprava zdarma), ePacket a Čína príspevok air mail je naše štandardné služby,prosím kontaktujte nás, ak chcete, expresné dodávky.

Poznámka:

- Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie;

- Očakávaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie, aby sa dostane balíček,prosím, kontaktujte nás, ak chcete rozšíriť vašu objednávku ochrany čas;

100% Spokojnosť je zaručená.Všetky naše obrazy sú high definition verziu , prosím, neváhajte a kontaktujte sa s nami, či tam je nejaký problém s kvalitou , položka nie je prijaté, atď., vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt.

Štítky: vroom dekorácie, mandala gobelín, asuka, farba picasso, plagát na stenu, farba, Nordic, uf vintage, dekor severskej, combi vintage dekor.


( 2 Hodnotenie )

Počet