Solárne Prenosné Nabíjateľná Baterka na Kempovanie Turistika Núdzové Osvetlenie Sklopné Vonkajšie Bleskové svetlo, Noc Stan na Čítanie

€9.85


Solárne Prenosné Nabíjateľná Baterka na Kempovanie Turistika Núdzové Osvetlenie Sklopné Vonkajšie Bleskové svetlo, Noc Stan na Čítanie

Špecifikácia:

Značka: Pocketman

Položky: Solárne Stan Svetlo

Svetelné režimy: Baterka svetlo (zapnuté prepínač) + camping svetlo (vytiahnuť otvoriť potom svetlo)

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ rukoväť + solárny panel + plastové shell + vysoko svetlé plastové tienidlo lampy

Nabíjanie metóda: Solárne nabíjanie + DC nabíjanie (USB rozhranie výkon)

Batérie: vstavaná 18650 batérie

Funkcie: môže To byť vykonávané/pozastavené, to tiež môže byť zrušený nabok, použiť ako baterku, pretiahol ako camping svetlo, použiť ako mobilný zdroj napájania.

Balík: Vysoká kvalita farebné políčko

Funkcia

☛ Solárna/USB Nabíjanie Powered: Táto nabíjateľná camping svetlo vstavanú batériu a solárnych svietidiel plnenie funkcie môžete nabiť buď na priamom slnečnom svetle alebo cez SIEŤOVÝ kábel. S jedno plné nabitie, lucerna bude neustále jasné svetlo pre 5-6 hodín. Baterku svietidla je dostatočne odolné pre dlhú dobu používania.

☛ 2v1 LED svietidla: Spodnej časti svietidla je vybavený LED svetla, ktoré sa transformuje svietidlo do ručné baterky. S výklopné páčky a môžete ho použiť na zavesenie svietidla na pobočku, lúč alebo stan-pól, tiež môžete použiť na ruky,-vykonávať. Jednoduché push môže otváranie a zatváranie kempingové svietidlo.

☛ Power Bank: môže tiež slúžiť ako moc banka pre vaše mobilné telefóny a mobilné zariadenia v tiesni. Podpora 5V/1A DC adaptérom (nie je súčasťou), nie je kompatibilný s adaptérom nad 5V napätie. Jednoduchá obsluha a Prenosný: Vyrobené z matného ABS materiálu a skladacím dizajnom.

☛ Jednoduché na používanie a Všestrannosť: PERFEKTNÉ DARČEKY pre MUŽOV, RODINY a PRIATEĽOV. Toto solárne dobíjacie kempingové svietidlo môže byť tiež použitý ako pracovné svetlo, svetla na čítanie, alebo núdzové svetlo, takže je dosť šikovný, keď môžete ísť camping, chôdza psov, skúmanie, hľadanie, turizmus, turistika, rybolov a iné outdoorové aktivity.

Obsah balenia: 1* Solárne Stan Svetlo + 1* DC nabíjací kábel + 1* C olorful Box

Štítky: armáda jazdectvo, americký svietidla, lash svetlo lampy, 3 v 1 stolná lampa, potkan chvost, 30 led svietidlo, ac stolná lampa, jednoduché camping svetlo, svietidlo led, vlákno svetlo lampy.


( 3 Hodnotenie )

Počet