Nabíjacie Prenosné Svetlo Mobile Power Bank Baterka Camping Stan Svetlo Vonkajšie Prenosné Závesné Svietidlo Svietidlo Camping Svetlá

€13.30


Informácie O Výrobku

Jas: 720LM Kapacita batérie: 4800MAH Nabíjanie metóda: USB Svetelný režim: štyri režimy (XPG svetlo-KLAS svetlo-KLAS červené svetlo-KLAS blikajúce červené svetlo) Nepremokavé úroveň: IP54 Funkcie 【Super svetlé KLASU svetlo] vyzýva Maximálne 30 W, 720 LM COB LED svietidlo s integrovaným 4800 mAh batérie a USB pripojenie. Vybavený indikátor batérie, môžete vždy vidieť zostávajúcej kapacity batérie. 【180 ° Otáčanie & Magnet] vyzýva 180 ° otočná magnet držiak s hákom funkciu pre upevnenie na kovové povrchy, ako sú orgánu pre dočasné osvetlenie. Háčik dizajn umožňuje lampu, aby viseli na objekty, ako napríklad stany, ktoré nemôžu byť absorbované. 【4 Režimy Funkciu] vyzýva XPE + KLAS s červeným výstražným svetlom a indikátor batérie; Jas sa dá nastaviť, 4 režimy (XPG svetlo-KLAS svetlo-KLAS červené svetlo-KLAS blikajúce červené svetlo). 【IP54 Nepremokavé] vyzýva: je vyrobené z masívnej hliníkovej zliatiny, ochranu proti korózii a odolnosť proti nárazu; IP54 nepremokavosť, aby zabezpečili, že nabíjateľná pracovné svetlo funguje správne na daždivé dni. 【Multifunkčné] vyzýva Akumulátorové a nabíjacie, aby svietidlo ideálne na doma, vonku, na autoopravárenstve, camping, poľovačka, rybolov, pracuje na elektroniku, cestné opravy alebo multi-účel práce, atď.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky majoy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Ste mali cesto, aby platbe do 3 dní, alebo sa zaoberajú byť zrušená.

Doručovacia Adresa My len loď na adresu, ktorá je poskytovaná www.tantra-egypt.sk. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. Spôsoby Dopravy Sme spolupracovať s DHL, UPS, FEDEX, EMS alebo registrované Letecky(Čína Príspevok Vzduchu Poštou alebo inou leteckou Poštou). Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob dopravy pre milí naši zákazníci. Uložiť na poštovné a trezor na dobierku je náš cieľ. Dodacia Lehota Pripravíme a pack balíka čo najskôr po uskutočnení platby. Počas Dodacia Lehota Budeme sledovať informácie o doprave a odosielať informácie, aby ste v čase počas prepravy času. Venujte prosím pozornosť na správu informácií. Pozornosť Prosím Dovozné clá, dane a poplatky, ktoré vznikali v kupujúceho krajiny nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.

Štítky: sklopné vonkajšie svietidlo, banka napájania, pánske outdoorové svetlá, najjasnejšie camping svetlo, svietidlá svietidla, tábor vonkajší stan, 30 led svietidlo, svietidlo led, led stan svietidla, fenix svetlomet.


( 0 Hodnotenie )

Počet