HeimVision HMB03MQ IP Kamera Wifi Home Fotoaparát, Video Dohľad 1080P 128 G Wireless Mini Baby Monitor Pet Kamera Cloud Služby

€57.06


HeimVision HMB02MQ IP Kamera Wifi Home Fotoaparát, Video Dohľad 1080P 128 G Wireless Mini Baby Monitor Pet Kamera Cloud Služby

Top Dôvodov, prečo si Vybrať HeimVision 1.【1080P Full HD & Multi-užívatelia] vyzýva

1080P HD smart dohľadu fotoaparát je navrhnutý so 1920*1080 Mega Pixelov a high-tech optické šošovky pre ostrejšie zábery. 355° horizontálne a 110° širokouhlý objektív tvoria 360°úplné pokrytie, ktoré chránia vaše dieťa, pet, starší a nanny celý deň. Táto bezdrôtová bezpečnostná kamera podporuje viaceré zariadenia nezíska prístup k naraz a môžete tiež pridať toľko kamier, ako chcete, na APLIKÁCIU na sledovanie viacerých miestach.

2.【Detekcia Pohybu & Okamžitý Poplach] Vyzýva

S bezpečnostné kamery, každý potenciálne nebezpečné aktivity a zvuky v domácnosti môže byť presne definované a odoslané na váš mobilný telefón okamžite, takže nemusíte obávať, keď ste vonku. Prednastavené vašej želanej pozície, a môžete zobraziť požadovanú pozíciu jeden dotyk. Alebo môžete mať dieťa fotoaparát automatické sledovanie a získať úplné horizontálne zobrazenie vášho domu, firmy, obchod, atď.

3.【Nočné Videnie A Obojsmerné Audio] Vyzýva

Heimvision wifi kamera podporuje nočné videnie rozsah až 49 nohy/15 metrov, a poskytuje ohromujúci jasnú víziu pomocou IR LED osvetlenie, ktoré môžu pôsobiť aj ako odstrašujúci prostriedok proti krádeži, úmyselné poškodenie, vandalizmus. Pet kamery vybavené zdokonaleným vstavané anti-noise mikrofón a reproduktory, môžete ľahko hovoriť na dieťa/starší/zvieratá a monitorovať ich kdekoľvek a kedykoľvek.

4.【Cloud Service & Privacy Protection] Vyzýva

Môžete získať 30 dní zadarmo AWS cloud 72 hodín skladovanie nahrávanie, aby sa zabránilo riziku straty z MicroSD karty. AWS cloud domácej IP kamera je certifikovaný podľa ISO/IEC 27001, ktoré uistite sa, že všetky vaše súkromné údaje a videoklipy sú chránené najväčšiu bezpečnosť. Tiež podpora Lokálneho úložiska s SD kartu, až 128GB.

5.【Jednoduché Nastavenie] vyzýva

Podpora 2,4 GHz WIFI (nie WiFi 5 ghz) pre jednoduché a rýchle nastavenie. Bezdrôtový cloud fotoaparát podporuje aj Ap hotpots/ LAN Ethernet pripojenia. V Aplikácii môžete prispôsobiť nastavenia, ako je napríklad fotoaparát zdieľanie, detekcia pohybu a oznámenia predvolieb, automatické sledovanie, prevrátenie obrazu, atď. (Bezdrôtové znamená, bezdrôtové pripojenie k Internetu, ale tiež, čo potrebujete pripojiť napájanie.) WiFi IP Kamera s údajmi

Heimvision Wifi Kamera Balík Obsahuje

Štítky: havit kamera 1080p, ochrana bezpečnostné kamery, pre domáce, 1080p webkamera, väzby domáce zvieratá, baby monitor monitory, 2 spôsob, ako baby monitor, monitor pc, kamera ip wifi, pes.


( 3 Hodnotenie )

Počet