Štýlový nordic geometrie spájať sivá ružová dvere mat spálne, obývacia izba posteli koberec mat vlastné

€11.65


Poznámky:

Dno farbe a protišmykovým bod plastové vzor sa bude líšiť v závislosti na každú dávku, dno je vo všeobecnosti rozdeliť do sivá, biela a iných rôznych farieb, bod plastové má plnú bod, slivkové kvety a iné tvary. Ale povrchu vzor je vzor, vzor sa mierne líši podľa veľkosti, žiadne špeciálne požiadavky, budeme upraviť podľa krásy vzor.

Farba okraja bar je čierna, ružová, šedá, hnedá a tak ďalej. Nie je tam žiadna osobitná požiadavka. Vo všeobecnosti je čierna, farba obálky je komunikovať s zákaznícky servis a poznámky. Tam je tiež jednoduchý zámok okraj, jednoduché biele čiary zámok okraji krásne a štedré, nemajú vplyv na celkový efekt, dopyt kupujúcich, prosím, na vedomie, jednoduchý zámok okraj.

Pretože suroviny vo výrobnom procese majú určitý kontrakcie, plus všetko pre ručné šitie a šitie, takže tam je určitá veľkosť chyba, malá veľkosť asi 1-2 cm, väčšie veľkosti chyba môže byť relatívne veľké, ale bude sa snažiť ovládať v štandardnom rozsahu, najmä vlastné veľké veľkosti, 3-4 metre dĺžka veľké veľkosť je približne 5cm chyba je v štandardnom rozsahu. V prípade, ak kupujúci o požiadavky na veľkosť 100% presné, prosím, strieľať opatrne, alebo požiadajte zákaznícky servis môžete splnenie špeciálnych požiadaviek kupujúceho veľkosť, snažíme splnenie špeciálnych veľkosť požiadavky hostí.

Vzhľadom na rôzne obrazovky počítača, farbu bude mať určitý rozsah chýb, ale snažíme sa robiť najmenej farebný rozdiel.

Štítky: nordic zemi koberec, sivý koberec, vaňa mat geometria, zelená geometrické koberec, nočná bielizeň mat, koberec krava, Koberec, koberec v spálni, muž pink floyd, kvet flor koberec.


( 1 Hodnotenie )

Počet