Bežecká Camel Pre iPod 6. Klasické Hrubé, 160 GB Slúchadlá Audio Jack, Prepínač Hold Flex Kábel

€9.87


Bežecká Camel Pre iPod 6. Klasické Hrubé, 160 GB Slúchadlá Audio Jack, Prepínač Hold Flex Kábel

Funkcia Produktu

100% Nový Už Zmontované: Obsahuje súbor, ktorý montuje podržte prepínač na zadnej strane krytu (ako je vidieť na obrázku) Každý slúchadlá je kontrolované predchádzajúceho zásielky a je na 100% pracovný Oprava/Výmena staré, nefunkčné, poškodené alebo chybné jack pre slúchadlá, Prosím, na vedomie, že sa zmestí 6. gen klasické hrubé 160gb

Package zahrnuté

1x Slúchadlá Audio Jack Flex Kábel+Podržte Spínač Tlačidlo pre iPod Classic

1x Oprava Nástrojov

Budeme zaobchádzať vašej objednávky, najneskôr do 3 dní, sledovacie číslo bude trvať 2-3 dni, aby sa aktualizácia.Ak neviete, ako zistiť to, prosím, kontaktujte nás.Vo všeobecnosti, to bude trvať 25-60 dní na loď,ale väčšina krajiny sa môže dostávať do 30-45 dní,niekedy je trochu rýchlejšie, alebo neskôr.vezmite prosím na vedomie, nebudeme zodpovední za oneskorenie spôsobené prírodnej katastrofy,štrajku alebo dovolenku.Môžete sa obrátiť na nižšie uvedenej tabuľky pre detaily.

BST Elektronických spoločnosti je profesionálny a spoľahlivý dodávateľ pre predajcov a koncových spotrebiteľov. Založené v meste Shenzhen, Ponúkame priamu prepravu z pôvodných t predáva po celom svete s konkurenčné ceny a 100% spokojnosť služby. Sme starostlivosti o vaše potreby, Či už malé alebo veľké.

Sme veľmi radi, že tak mnoho zákazníkov nám dať pozitívnu spätnú väzbu, dúfam, že budete spokojní s našimi product service

Štítky: batéria ipod classic 7. generácie, classic ipod, auto stan dáždnik, batéria ipod clasic, ipod touch, ťava mužov obuvi, externý pevný disk organizátor, n480, iflash adaptér ipod classic, ipod classic band.


( 2 Hodnotenie )

Počet