BingYeNing Nový, Originálny Pre Blackview BV5000 Wifi Drôtu Antény Line Signál Flex Kábel Konektor Nahradenie Opravy Dielov

€3.87


Nové Originálne Wifi Drôtu Antény Line Signál Flex Kábel Pre Blackview

BV5000 Telefónny Konektor Nahradenie Opravy Dielov+Nástroj BingYeNing veľkoobchod obchod ďakujeme vám za vašu priazeň

Potrebujete BV5000 ostatné príslušenstvo, prosím, kontaktujte ma

Kontakt a Komunikácia vážim si každého zákazníka, bane, môžete spravovať na riešenie neočakávaných problémov,alebo vysvetliť všetky nepokojov, ktoré môžu mať. Ak nie ste spokojní v žiadnom prípade, Kontaktujte ma prosím po Prvé, pred otvorením sporu, alebo zanechať neutrálny /negatívny spätnú väzbu,alebo vykonať akýkoľvek ďalší krok . Budem reagovať tak rýchlo, ako len môžem ! A vždy robiť moje najlepšie vyriešiť problém, Kým som dosiahnuť vašu 100% spokojnosť ! Spätná väzba 1. Milí kupujúci, ak ste spokojní s našimi tovar a služby,láskavo nám dať 5 hviezd,a my sa vám dať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu. 2. Ak ste spokojní s týmto nákup,Prosím, dajte nám šancu robiť veci priamo pred odchodom, negatívny/neutrálne komentár.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás ohľadom na vaše otázky. Odpovieme vám včas, a to v našich maximálne úsilie na podporu vás, kým budete spokojní. 3. Môžete nás kedykoľvek kontaktovať na kúpu a otázky, sme vám radi k vašim službám.

Štítky: radenie gombík lebky, logo titanium, blackview bv9000 pro obrazovke, chladiaca rozšírenie nádrž, blackview pro náhradné, blackview bv5000, blackview bv9700 pro prípade, blackview bv9800 pro prípade, blackview bv6300 pro prípade, diy radenie gombík.


( 0 Hodnotenie )

Počet