Skladacie Úložný Box Multi-Funkčné Priestory Domov Plastový Kontajner Skladovanie Skladacia Knihy, Hračky Oblečenie, Skladovanie Nádob S Vekom

€2.27


Popis:

Vysoko-kvalitný Materiál: skladacie úložný box je vyrobený z prvotriednej kvality PP, ktorý je non-jedovaté, ekologický, odolný. Veľký-veľkosť ložiska hmotnosť o 15 kg a strednej veľkosti ložiska hmotnosť je menej ako 10 kg. Prázdne pole nemôže preplnených na.

Veľká Kapacita: dostatočne Veľký, aby sa obchod potraviny, hračky, šaty, svetre, papierové uteráky, rukávy, rukavice, kancelárske potreby, knihy, nápojov, atď.

Jednoduchá Montáž: Tento úložný box je skladacia, jednoduchá montáž, má za cieľ pomôcť vám ušetriť miesto. To je ideálnou voľbou pre rodiny s deťmi. Veko chráni vaše organizované položky bez prachu a opotrebovaním a roztrhnutím.

Ergonomický Dizajn: Dizajn s pohodlnou rukoväťou je pre vás ľahké presunúť krabice. S chytrý dizajn, úložné boxy môžu byť pevne umiestnené spoločne. Hladké rohy, bezpečná pre dieťa. Tiež, to sa ľahko čistí.

Široko Používané: heavy-duty organizátor box je skvelé pre použitie ako s potravinami skladovanie, kufor organizátor hračky, skladovanie, atď. v SUV, auto, domov, kuchyňa, kúpeľňa, spálňa, šatník, pracovňa, garáž, technická miestnosť, posilňovňa, škôlka, a tak ďalej.

Špecifikácia:

Názov položky: Skladacia Úložný Box

Farba: Ružová, modrá

Materiál: PP

Veľkosť:

M: 34.5*23.5*23 cm

L: 47*34*23 cm

Množstvo: 1pc

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balenie obsahuje:

1 x Úložný Box

Štítky: home office príslušenstvo roztomilý, funguje skladacie úložný box, kolo skladovacích kontajnerov, handričkou domov, box krátke, box nordic štýl, ika skladovanie, flexibilné race track, aqua fľašu, box storag.


( 1 Hodnotenie )

Počet