Mäkké Nordic Štýl Bavlnené Koberce pre Obývacia Izba, Spálňa Dieťa Izbe Koberce, Domáce Koberce, Podlahy, Dvere Mat Zdobiť Dom Tabuľka Oblasti Koberec

€12.02


1.ZDRAVÉ A MÄKKÉ: priedušná a pohodlná, odolná, bezpečná a non-vyblednutiu, skutočný zmysel bezpečnosť je vždy čerstvý a mäkký, ktorá vám pohodlné a zdravé domáce prostredie.

2.TRVANLIVÉ: hustý koberec môže znížiť šum a zároveň chráni vaše zdravie, aby sa zabránilo tela sa dostať za studena, pohodlné nohy, odolný a praktický, proti znečisteniu a prachu-odstránenie.

3.ĽAHKO SA ČISTÍ: umývajte ručne alebo v práčke s teplou vodou

4.FUNKCIA: jemná textúra, to nie je len dobre vyzerá, ale tiež môže izolovať hluk, protišmykových a nosenie-odolný, ľahko sa starať o.

5.ŠIROKÉ SPEKTRUM POUŽITIA: vhodné pre váš domov je podlahové kúrenie, obývacia izba, pracovňa, jedáleň, spálňa a chodba, atď., to sa pridať farbu do svojho bydliska.

Pranie:stroj alebo ručné

Veľkosť:60X90cm

Materiál:Bavlnené nite

farba:Multicolor

Obsah Balenia:

1 * Poschodie Dvere Mat

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: koberec izba, spálňa koberec, koberec podlahy, spálňa koberec, koberec, Koberec, koberec v spálni, spálňa mat, koberce a kobercové pre domáce obývacia izba, koberec pre lôžková izba.


( 0 Hodnotenie )

Počet