Veselé Vianoce 3D Stereo Vision Koberec Ilúzie Oblasti Rohožky Koberce pre Domáce Dekorácie Poschodí Pad Non-Slip Koberce Obývacia Izba

€10.61


Veľkosť produktu: 90*60 cm, 120*80 cm

Hmotnosť: 500g 900g

Materiál: polyester + crystal velvet

Štýl: Santa Claus, so slovami, Little Red Hat

• 【3D Vianočné Santa Rohožky] vyzýva Vianočné oblasti koberec, podlahové rohože môže byť vysoko účinné zachytávanie nečistôt pred vstupom do domu a zníženie množstva prachu a nečistôt, ktoré prichádza do budovy.

• 【Ilúzia Dizajnu] vyzýva Tento vianočný santa oblasti koberec používa lllusion preč a halloween vzor, dizajn,takže sa budete cítiť, ako by ste sa v blackhole.Toto bude najviac oko-lov mat vo vašej domácnosti.Vaši priatelia a hostia budú pamätať si to.

• 【Premium Materiál] vyzýva koberec je vyrobený z vysoko-kvalitných crystal velvet,chrbát je vyrobený z non-sklzu materiálu,top je vyrobený z low-profile polyester cítil, aby koberec, nonslip.Kockovaný vzor, a santa claus vzor vytvoriť optický klam.

• 【Široký Aplikácie] vyzýva vianočné santa rohožky môže byť použitý v interiéri a exteriéri,na podlahe,a na stoloch.A to je vhodná pre všetky miestnosti.A to je tiež vhodné pre obývaciu izbu,spálňu,jedáleň,škôlka,vstupná hala,domov a kancelárii.

Balenie zoznam

Balenie zoznam:

Rohože *1

Štítky: mat úsmev, 3d ilúziu plagát, fotoaparát, stereo, sklo mužov, hinduistickí nálepky, vtipné koberec, tahiti, 3d koberec, 3d tlačiarne nástroj, 3d vír ilúzie koberec.


( 0 Hodnotenie )

Počet