2D Elektrická Rezistivita Tomografia Nástroja a Podzemné Vody Detektor,Vody Vyhľadávanie

€22 329.40


Popis produktu 2D Elektrická Rezistivita Tomografia Nástroja a Podzemné Vody Detektor,Vody Vyhľadávanie

Geofyzikálne metódy ako elektrická rezistivita meranie vodivosti zmeny, ktoré sú priamo spojené s podzemných vôd vlastnosti. Tieto metódy môžu byť použité, aby preskúmala, hĺbky podzemnej vody, identifikovať čerstvé/slanej vode rozhranie, preskúmať prúdenia podzemných vôd cesty, a určiť výrobné zóny, pre zásobovanie vodou.

Hlavné Aplikácie

·Široko používané pre high-rozlíšenie výskumu, tomografia a monitorovacích aplikácií.

·Ťažba uhlia gobs, jaskyne Custer oblasti, geologických katastrofách prieskum ako zosuvy iných geologických katastrofách.

·Vysoké rozlíšenie inţiniersko-geologický prieskum, ako pôvodné základy, diaľnice, mosty, železnice, stavebníctvo, geológia, inžinierstva, životného prostredia.

·Pre zosuvy pôdy a iných geologických katastrofách prieskumu.

·Kovové a nekovové minerálne zdroje prieskum a geotermálneho prieskumu. Hlavné Funkcie

2D Elektrická Rezistivita Tomografia Nástroja a Podzemné Vody Detektor,Vody Vyhľadávanie

Viac funkcií v jeden stroj: prístroj má štyri funkcie, vrátane dlhú IP nástroj, 2D vysoká hustota, rezistivita meter, 2D high-density IP nástroj, a stredne moc krátke dodacie vysielač.

Ľahké ovládanie: prístroj prijíma všetky-digitálne zariadenia na automatické meranie, tak môžete spustiť automatické vyrovnanie pre spontánnu potenciál, drift a polarizácia elektród. Prijatím veľkej obrazovke LCD displej v Čínskych znakov, viac ako štrnásť typov zapojenie pracovný režim môže byť priamo zobrazí v high-density merania režim; v DZD-6A stand-alone režim, deväť typov elektród sprostredkovanie metódy môžu byť priamo zobrazí; medzitým, real-time zobrazenie krivky môžu byť realizované počas pracovných.

Extra-veľký Skladovanie: V high-density režim, prístroj môže ukladanie nameraných údajov na 120,000 meracie miesta; v DZD-6A stand-alone režim, prístroj môže ukladanie nameraných údajov na 4,800 meracie body; nie sú tam 22 číslic na jednotlivých meracích bodov, za predpokladu, s RS-232 sériový interface, a uložené údaje môžete priamo preniesť do počítača pomocou vhodného softvéru na vykonávanie digitálnych výklad pre rôzne metódy.

Podrobné Obrázky Časti Strojov

Meno: A rmour kábel

Značka: Zlato

Originál: Čína

Hlavné Časti

Názov: Softvér

Časti Strojov

Názov: Elektródou

Hlavné Funkcie

Názov: 60 /120 elektródy switcher

Naše Služby Predpredajný Servis

* Vyšetrovanie a konzultačnú podporu.

* Sample testovanie podpory.

* Zobrazenie našej Továrni. Po-Predajný Servis

* Tréning ako pre inštaláciu stroj, školenia tom, ako používať počítač.

* Inžinierov k dispozícii služba stroje v zahraničí. Súvisiace produkty Produkty Meno s odkaz

91.8% odpovedí Produkty Meno s odkaz

91.8% odpovedí Produkty Meno s odkaz

91.8% Odpovedí

Štítky: detektor podzemné, odolnosť voči elektrickej panel, detektor kovov, vyhľadávanie zlato, detektor vody, optická koherentná tomografia, nájsť vody, mercedes odpor lampa, Detektor, elektrická rezistivita.


( 0 Hodnotenie )

Počet