Modifikovaný Kukuričný Škrob Studenej Proces E1422 1 kg

€9.49


Prídavná Látka Názov: Modifikovaný Kukuričný Škrob Studenej Proces E1422

Súčasť Zoznam: Modifikovaný Kukuričný Škrob

M Kód: E1422

Čisté Množstvo: 1 kg

Fyzická Štruktúra: Prášok

Množstvo: Dozadu, pokiaľ ide o sledovateľnosti všetkých Surovín A materiálov na balenie veľa čísel záznamov.

Výrobok sériové číslo sa nachádza na obale výrobku.

Potravinárske Prídavné Látky Funkčná Trieda: Dopravcov Škroby

Aditíva, Ktoré Boli Odvodené Od Mena: Kukurica

Prídavná látka Eklenebileceği Potraviny: turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde a vertikálne tebliğlerde v súlade s predpismi povolené hotových výrobkov, berúc do úvahy obmedzenia, ktoré sa používajú. Nariadenia a tebliğlerde požadované informácie ulaşılamadığında, súvisiace s zákony vašej krajiny na regulátor danışılabilir.

Špeciálne Skladovanie/Podmienky Používania: Prosím, majte na suchom a chladnom mieste utesnené.

Jedlo Işletmecisinin Obchodný Názov a Adresa: Smart Chemické Tic. A Od. S.r.o. S.r.o. Egejskom Mori, Priemyselná Lokalita Balatçık Mah. 8901/3 v. Č:3/3AO Çiğli/Izmir priestoroch.

Výrobca Registračného Č.: TR-35-K-047442

Krajina pôvodu: Turecko (Jedlo je hlavnou zložkou pôvodu koncového produktu menşeinden je iný.)

Návod na použitie: turecké Jedlo Codex Prísady do Potravín v súlade s Yönetmeliği'ne, vyrábané alebo plánovaná výroba hotových výrobkov súvisiacich s vertikálnym tebliğlerde Mieste oblasti; eklenebileceği potraviny, podmienky používania, maximálne množstvá a vzhľadom na obmedzenia by mali byť použité.

Turecko v iných krajinách, než použiť planlanıyorsa, v krajine právne predpisy by mali byť považované za.

Vlastnosti výrobku, výrobné požiadavky, stroje a zariadenia budovy a výkony, sezónne premenné a ostatné sa môžu líšiť v závislosti od surovín.

Najvhodnejšie použiť množstvo skôr, bez vyznačením, turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde belirtilen obmedzenia v záujme veci, minimálne miktarlarla skúšky musia byť vykonané.

Locale/Predaj Cieľ: Používanie v potravinách.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE: Škrob, surové alebo amidon, nerozpustné vo vode, a komplexných sacharidov. Používa na ukladanie viac glukózy rastlín.

Priemysel lepidlo, papier a textilná výroba. Kıvamlandırıcı v potravinárskeho priemyslu, potravín, takže kvapaliny koyulaştırmakta používa. Väčšinou zrná a získané zo zemiakov, bez chuti a bez zápachu prášok.

Chemické (CAS REGISTRY číslo: 9005-25-8) ako škrob, amylose a amylopectin-Zobrazenie dvoch polymérne karbonhidratın (polisakkaritin) zmes. Amylose, glukózy monoméru birimlerinin alfa-1, 4 bağlantılılarla uçuca okrem vyskytuje. Amilozdan ako rôzne amilopektinde má vetvenia, hlavné každý 24-30 glukózy monomerinden birinde alfa-1, 6 spojenie s bočným-reťazec začína. Amylose lineárne molekuly, ale po sebe glukózové jednotky šikmého olma trend vzhľadom k špirále. Dve amylose molekülü entwine double helix tiež môžu tvoriť. Tento vnútorný povrch hydrofóbne molekuly vody sa nachádza v je jednoducho viac hıdrofobik moleküllerle zameniteľné. Škrob sa používa v jódových molekúl amylose helices dizilince do modrý odtieň vyskytuje. Amylose volutes pozostáva z vodíka dlhopisov, pretože voda v hosting yoğun tvorí štruktúru.

Amilopektinde vetvenia bodov paralelne vedľa seba po dvoch reťazca navzájom objíme forme double helix. Amylopectin, ker-ako centrum dallandıkça rozširuje tvar. Dallanmakta bodov molekula je nepravidelný, medzi bodom, v dvoch odbočovacích dvojité sarmallar správne, úhľadne naskladané v kryštálovej štruktúre formulára, aby mikroskopom škrobu taneciklerinde to bude vyzerať, pravidelné a nepravidelné regiónov, rast krúžky.

To je vzhľadom k molekulárnej štruktúre je amylopectin, čo umožňuje tukov, ktoré majú byť uložené ako škrobu zrna v tvare špirály. Obe amylopectin oboch amylose glukózy polimerleridir, a typické amylose polymér 500-20.000 molekuly glukózy, a amylopectin molekülü je asi milión glikozda vyskytuje. Škrob ako štrukturálne, prepojené, lineárny polymér stĺpce vyskytuje. Amilopektinde alfa-1, 4 spojená reťaze v pravidelných intervaloch, alfa-1, 6 konektory dallanır. Rôzne druhy rastlín, dokonca aj rovnakého druhu rôznych anaçlarında (vonkajšie reklamné displeja) amilozun amilopektine miery líši. Takýto vysoký amilozlu kukurica nişastasında % 85 percent amylose pri hľadaní, voskovaný (voskový) kukurica z amylopectin pomer 99'dır. Amylopectin volutes najviac obilia nişastasında tesný tidily istiflenmişken (A-typ škrob), zemiakov a banánov v rastlinách ako niektoré občasné istiflenirler B-typ škrob). Niektoré amilopektinlerde glikozların nachádza na fosfátových skupín, škrob, voda ľahšie cicať sağlar. Škrob vo veľmi málo vody obsahujúce tanecikler je uložené v týchto častíc veľkosti líšia od rastlín rastlín.

Hlavnou funkciou škrobu energiu ukladať. Tvorba škrobu v rastlinných bunkách plastid nazýva organellerde (chloroplast a amyloplast) sa koná.

Štítky: lepok, bunny tapety, tapioka, kukuričného škrobu, kreatívne amidon, bunny tvár, žehlička feritov, škrob, kukuričný škrob, bunny plavidlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet