Pôvodné Banán Pi BPI M1 A20 Dual Core, 1GB RAM Open-source Jednom palubný Počítač Raspberry Pi Kompatibilné

€28.94


Poznámka:

Zväzok 1: BPI M1+Anténa

Zväzok 2: BPI M1+Akryl Prípade+Adaptér+ Micro USB Kábel+Anténa

Banán Pi je open-source jednom palubný počítač, ktorý je cenovo dostupný a výkonný. Ponúka vysoký výkon AllWinner dual-core SoC na 1GHz, 1GB DDR3 SDRAM, Gigabit Ethernet, SATA, USB a HDMI pripojenia. Môže bežať na rôznych operačných systémov, vrátane Android, Ubuntu, Ubuntu, Debian, a Raspbian.

Banán Pi M1 je náš prvý produkt v našom cieľom vytvoriť otvorený zdroj devlopment rady spoločenstva. S Banán Pi, chceme, aby ste preskúmajte a zažite svet z DIY projekty a prenosných zariadení. Vítame všetky spoločnosti, DIYers, a tech milujúci ľudia v našej komunite! Spolu, môžeme niečo zmeniť, môžeme objaviť naše vášne, inšpirovať druhých a vytvárať praktické projektu.

Banán Pi je otvorená platforma zariadenia, to je pre každého, kto chce hrať a budovať s vývojárske technológie namiesto jednoducho pomocou spotrebné technológie. Podporené nášho spoločenstva, začína projekt a stavebné serverov je zábavné a obohacujúce.

Hardvérového Rozhrania

Banán pi BPI-M1 26 PIN GPIO

Banán Pi BPI-M1 má 26-pin GPIO hlavičku, ktorá sa zhoduje, že Model a, Model B Raspberry Pi. Takto je Banán Pi GPIO Pinoutom:

Zväzok 1: Banán Pi M1 Rada x1 Zväzok 2: Banán Pi M1 Rada x1 Micro USB Kábel x1 Napájací adaptér x1 Arylic Prípade x1 Antény x1 Súvisiace Produkty

Wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Banana_Pi#Banana_Pi_M1

Zdroj: https://bananapi.gitbooks.io/bpi-m1/content/en/ Fórum: http://forum.banana-pi.org/

Odborná Podpora: support@ smartfire.cn Skype: smartfire_cn

Produkt Prispôsobenie: support@ smartfire.kn

Štítky: raspberry pi 4 b 8gb, raspiberry pi 400, m5stack, pin rasbery pi, imx477, raspeberry pi výpočet modul 4, rasbbery pi 4, pi s, 4 raspberry pi model b, pia.


( 0 Hodnotenie )

Počet