Móda Skladacia Cez Ucho Bezdrôtové Slúchadlo Headset Stereo Slúchadlá s 3,5 mm port pre Pripojenie na telefón DJ mp3 Športové Slúchadlá

€10.75


Móda Skladacia Cez Ucho Bezdrôtové Slúchadlo Headset Stereo Slúchadlá s 3,5 mm port pre Pripojenie na telefón DJ mp3 Športové Slúchadlá Slúchadlá

1) 【HI-FI,CD KVALITA ZVUKU] vyzýva - zatvorené-späť návrh bluetooth slúchadlá poskytuje dokonalý Hi-Fi zvuk s BLUETOOTH V4.0 čip a 40mm driver spolu), ktoré tvoria výnimočné zvukové reprodukcie a široký dynamický rozsah poskytovať vynikajúcu kvalitu zvuku, bohaté a silné basy, ostrý a jasný opojenia. 2) 【MULTI-FUNKCIE] vyzýva - S TF Card slot, malý TF karta je dosť pre vychutnajte si hudbu kedykoľvek a kdekoľvek ; S FM Rádio Funkcia, ktorá Umožňuje Počúvať Rádio Kdekoľvek a Kedykoľvek, ( Poznámka: FM Rádio, Môže sa nemôže Pracovať V Niektorých Zahraničných Krajinách ) . 3,5 mm audio jack, ponúka jednoduché káblové pripojenie rôznych zariadení, bez Bluetooth. 3) 【POHODLNÉ A ľahký a sklopný DIZAJN] vyzýva - Prichádza s veľmi mäkké Pamäť-bielkoviny ucho hrdlo zabezpečiť pretrvávajúci komfort pri používaní tohto bezdrôtový headset. Sklopný a ľahký dizajn umožňuje bezdrôtové bluetooth heasphone ľahko prepravovať a skladovať.Je vhodný pre použitie na cestách,dovolenke,alebo akékoľvek iné miesto,dosiahnuť vychutnajte si hudbu všade a kedykoľvek.

4) 【Smart Handsfree Hovoriť] vyzýva - vstavaná Skryté Vysokým Rozlíšením Citlivý Mikrofón, Slúchadlá Sám Má Príjem Telefónnych Hovorov' Na Vyzdvihnutie Hovoru, Bezdrôtové Handsfree Hovoriť.

5) 【Dlhý čas na hru] vyzýva - doba Prehrávania až 10 hodín, a pokračovať čas hovoru až 8 hodín, pohotovostný čas až 250 hodín.

6) 【Hojne využívajú rozsah] vyzýva - Kompatibilný pre takmer všetky mobilné telefóny, tablet PC, notebook, takmer všetky zariadenia s bluetooth.

1.Ako účtovať tento headset? Pripojte počítač a slúchadiel, USB kábel. 2.Ako začať headset a počúvať hudbu na počítači? Prosím, uistite sa, že počítač má funkciu bluetooth a zapnite bluetooth a potom stlačte slúchadiel je ON/OFF tlačidlo a zobrazí sa modré svetlo bliká a pripravte sa na pár, vyhľadávať a spárovať až pripojený. Použitie počítača na spustenie hudby a užite si to s headsetom. 3. Ako používať bluetooth slúchadlá s mobilným telefónom? a.Zapnite bluetooth na mobilný telefón,stlačte slúchadiel je ON/OFF tlačidlo a zobrazí sa modré svetlo bliká a pripravte sa na pár, vyhľadávať a spárovať až pripojený. b. Ak vám niekto zavolá, stačí stlačte tlačidlo Zavesiť/Pause, a môžete chatovať s priateľom na telefóne. Skončil svoje rozprávanie, stačí stlačte tlačidlo Zavesiť/Pause, a môžete pokračovať vo svojej hudby. 4.Ako používať FM funkciu? Stačí stlačiť MEQ tlačidlo headsetu to bude zmena na FM režime, stlačte tlačidlo "PAUSE" tlačidlo pre skenovanie rádio automaticky, a krátke stlačte "Volume+" a "Volume-" vybrať naskenované rádio. 5.Ako používať MP3 funkcia? Stačí vložiť TF karty do slotu, hudba sa bude prehrávať priamo.(nebudeme poskytovať TF karty)

Balenie zoznam:

1 x farebné bluetooth headset (Prosím, vyberte si farbu)

1 x micro USB nabíjací kábel

1 x návod príručka

Platby

1. Spôsob platby je veľmi pružný, on-line platby podpora paypal,Visa,MasterCard, Maestro, bankový prevod a podpora off-line platby príliš.

2.môžete si vybrať sami. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky,prosím, láskavo dajte nám vedieť.

Poštovné 1> Položka bude odoslaný do 1-3 pracovných dní po prijatí platby, 2> Budeme Loď sa vašej objednávky cez Čína Príspevok Air Mail Pre Dopravu Zdarma. 3> express(EMS/DHL/FEDEX/UPS a pod.) Usuallly to bude trvať 3-7 pracovných dní 4> Príkazy spracované včasné po zaplatení overenie. 5> My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

Vrátenie a Záruka

1. Všetky výrobky sú kontrolované podľa AQL 1.0/4.0 úroveň pred zásielky.

2. Všetok tovar je 1-ročná záruka. W orry-voľný záruku dokázať význam sme si stanovili na kvalitu.

OEM Service

Laser vaše LOGO na produkt & package poľa sú prijateľné.

Spätná väzba

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude veľmi ocenil .

2. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je delelopment, úprimne pozývame vás opustí spätnú väzbu, ak nás budete spokojní s našimi produt a služby.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, husa vzduchu struky, úradný xiao, bluetooth earpiec, headphon jbl, dj mixer, bluetooth headphon, earphon, mp3 pôvodu, infinix poznámka.


( 2 Hodnotenie )

Počet