Pa.je Rozdiel Polica Úzke Štrbinové 3 Vrstvy Organizátor Kúpeľňa Organizácie Kuchyňa Skladovanie Korenia Držiak na Stojan Police Izba Organizátor

€29.49


Veľkosť: 3 vrstvy (L*W*H) 55x12x101cm. Materiál - Vysoko kvalitné materiály v kombinácii s vynikajúcou kvalitou spracovania. Skladovanie modul prijíma priateľský k životnému prostrediu, PP plastu, ktorý má silný vplyv na odpor, odolnosť proti opotrebeniu, ľahko sa čistí povrch, a možno čistiť vodou. Dizajn - ľahko sa pohybovať. V spodnej časti regálu skryté kladka dizajn, jednoduché použitie otáčania, plynulý pohyb. Konštrukcia - Stabilná štruktúra a nosnosti. Multi-layer dizajn zvyšuje úložný priestor a spĺňa vaše väčšie skladovacie potreby, takže je pre vás jednoduchšie triediť a uchovávať. Potreby ušetriť miesto. Tento snímok-úložný veža môže využiť štrbinovou priestor a steny rohy, vhodné pre kuchynské na uložiť korenie fľaše, konzervované potraviny a výrobky z papiera; dať v kúpeľni, aby vaša krása dodávky bez prachu, alebo organizovanie živých príslušenstvo v obývacej izbe; Držať svojej izby čisté a krásne.

Štítky: 2 vrstvy korenie rack organizátor, korenie v kuchyni organizátor, držiak na tlačidlo stenu, medzera polica, kuchyňa polica, doska pokrm odkvapkať rack, úzka policová, jar korenie, skrinka úzka, plastové regal.


( 2 Hodnotenie )

Počet