ženy Šaty Jeseň zima 2020 dlhý rukáv temperament dochádzanie Hnedý sveter vysoký pás módne stredná dĺžka Vytlačené TanLin

€18.66


Vitajte na TanLin obchod, náš obchod je obchod s odevmi, ktorého hlavnou podnikateľskou štyri ročné obdobia.na jar.leto. Na jeseň a v zime. módne odevy a odevné doplnky, to je pol formálne štýl, vhodný pre klub, bachelor party, PLES, nočné kluby, svadobné sprcha, koktail party, svadobné hostí, návrat domov, promóciu, večera, dovolenku Halloween, deň a ísť sa žiadne zvláštne príležitosti.V súčasnosti predávame dievča a dámske plavky, dámske sukne, dámske tričká, dámske blúzky, dámske nohavice, Traky,vesta,šifón tričko.klobúky a ostatné výrobky, vyrobené z čistej bavlny, vlny, nylon,je To krásne, módne, sexy a štíhly.atď. V budúcnosti budeme aj predaj pánske oblečenie, tašky, topánky, opasky, závoje, detské oblečenie, spodná bielizeň, podprsenky, pyžamá a iné produkty. Čakajte prosím!Pretože to je nový obchod, toľko preferenčných pred nastavením, niekedy stretol s veľkým podpora platformy, výrobok zľavu nie je nastavený, náš všetky výrobky, ktoré budú v 5 násobne, 6 násobne alebo viac zľavu na predaj, ak máte záujem, môžete sa zamerať na a zbierať našej predajni, tak môžete požiadať ma, aby kupóny a väčšiu zľavu, ďakujem vám veľmi pekne!Užite si nakupovanie!!!Užite si svoj život a šťastný everday.

Štítky: boho šperky, šaty dráhy, vlna ženské šaty, tin šaty, župan, cardigan ženy, hnedé šaty ženy, šaty kórejský štýl, hnedé šaty, šaty ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet