TAOVK Jeseň dámske šaty Farbou Singel svojim Zase Dole Golier s Dlhým Rukávom Semiš ženy Šaty s Pásom

€22.89


Kupujúci Tipy :

1 .Na akékoľvek otázky budeme poslať správu na www.tantra-egypt.sk prijaté, tak prosím, nechajte si skontrolovať svoje www.tantra-egypt.sk správu po vytvorení objednávky.

2. Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo (DHL, Aramex, atď.) , ktorá trvá len 3-10 dni, aby sa dospelo.

3. Môžeme tiež odoslať tovar pre vašich zákazníkov priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

4 .Môžeme poskytnúť vzorky, ak máte nový obrázok / skica / dizajn, kreslenie, atď.

Návrat Zaručená:

1. Ak nie ste spokojní s položku, akceptujeme návratky pre vrátenie peňazí.

2. Ak chcete zmeniť veľkosť a farbu, budeme akceptovať vráti na zmenu.

3. Ak má položka kvality problém, akceptujeme vrátiť na vrátenie časti alebo vrátenie peňazí.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdami ako povzbudenie.

2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, (PROSÍM, otvorenej , PROSÍM, nepíšte negatívnej spätnej väzby.) Prosím, uistite sa, obráťte sa na nás po prvé, garantujeme, že budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás a aby ste spokojný.

Naša značka TAOVK, bola založená v roku 2008, sme profesionálny výrobca pre ženy oblečenie, tepláky, OL nohavice, obleky, vlna pletenie obleky , šaty , Kabát , Sako v Guangzhou v Číne, podpora OEM,ODM,Veľkoobchod,Maloobchod, Mix Objednávky. Ponúkame kvalitné zárukou kvality, rozumnú cenu, najlepšie pre predaj a po predajný servis, rýchle dodanie .

Vitajte vaše skúšobné účely, pozrite si naše kvality. My sa vždy tešíme sa na poskytovanie najlepšie nákupné skúsenosti a rozvoj win-win, dlhodobý a priateľské vzťahy, spoluprácu s vami.

Štítky: šaty žena, šaty, boho šaty, šaty dlhé ženy, tin šaty, linka šaty 2021, bežné ženy, džínsové šaty ženy, lonh zamatové šaty, korzet žena.


( 4 Hodnotenie )

Počet