Pre Samsung Galaxy S20 Ultra S20 Plus Poznámka: 20 10 5 G 9 8 e S10 S9 S8 C9 Pro Prípade Plastický 3D Reliéf Silikónový Kryt ozdobná šnúrka na uniforme Krúžok

€2.47


pre Samsung Galaxy S20 Ultra S20 Plus Poznámka 10 Plus 5G 9 8 e S10 S9 S8 C9 Pro Prípade Plastický 3D Reliéf Silikónový Kryt ozdobná šnúrka na uniforme Krúžok

Otázka č. 1: Prečo váš telefón prípadoch je o niečo drahšie ako v iných predajcov?

Odpoveď 1: Áno, v našom prípade je trochu drahé. Ale chceme vás našom prípade je absolútne stojí za tie peniaze. Pretože je to naozaj plastický vzor. To je silný plastický, a anti-scratch, keď ju použijete.

Otázka 2: ste obchodník alebo výrobcu ?

Odpoveď 2: Sme výrobcom, ktoré produkujú silikónové puzdro, TPU prípade, tvrdené sklo prípade, a screen protector.

3. otázka: chceli by Sme vlastné nejaký vzor na telefón prípad, môžete robiť to?

Odpoveď 3: samozrejme. Máme niektoré záznamy na položku prispôsobiť. Môžete ponúknuť na obrázok alebo fotka do správy. Budeme dizajn prvýkrát, keď si myslíte, že je to dobré, budeme tlačiť, potom budeme loď.

Štítky: prípad a ozdobná šnúrka na uniforme samsung, prípade galaxy puky bts, 3d telefón puzdro pre galaxy note 8, prípad poznámka 20 ultra 5g jordánsko, kryt samsung galaxy poznámka 20 ultra, samsung galaxy m 51 prípade pasek, galacy poznámka 20 ultra prípade, vec cti s7, puzdro pre iphone xs max série, f s9 prípade.


( 5 Hodnotenie )

Počet