Ťažká Doom Brnenie Kovové Hliníkové Shockproof puzdro Pre iPhone 12 11 Pro XS MAX XR 8 7 Plus 5S SE 2020 360 Chrániť Kryt Telefónu

€3.23


【Celého tela drsné vojenské protection] vyzýva Dva-stupňová architektúry chrániť Telefón s 360-stupňový dvojitá vrstva prístrešia(Anti-scratch, Drop Ochrany, Šok Absorbenta, Nerozbitné). Vyrobené z prémiovej materia Odolné Prostrediu, čím Poskytuje vynikajúcu ochranu pre Telefón.

【Anti-drop a Shockproof] vyzýva telefón prípade design premium soft TPU a kovových materiálov, ťažkých prefekta odolný proti nárazom, keď klesol; veľký, aby sa ubezpečil, že nie bolieť vaše bunky, Ak potrebujete ťažkých prípade, ak chcete chrániť svoje drahé telefónne to je ten najlepší.

【Jedinečné tesniace] vyzýva piesok a prach nemôže vstúpiť, nebojte sa o hraní sa do mora pláž. odolný voči poveternostným vplyvom, môže jednoduchý ochráni váš mobil pred dažďom alebo náhleho poškodenia vodou, môže tvár je odolný voči vode a dažďu dôkaz, ale nie dať do vody.

【Vysokej Dizajn] vyzýva Dizajn Sa hodí pre Apple iPhone dokonale, všetky tlačidlá a ovládacie prvky, ako fotoaparáty & reproduktory, tlačidlo napájania, nabíjací port a tlačidlá ovládania hlasitosti, práca skvelé, ako nie je tam žiadny prípad.

【Pevný tvar] vyzýva Módny dizajn,vyzerá veľmi cool,v prípade človek,vojak,bojovník,Outdoorových nadšencov,Rider,vodič Kamiónu a každý ľudia chcú dobre a ochranu Telefónu.

1) Značka: LUPHIE

2) Položka Stav: 100% R-IBA Originálne a Úplne Nové

3) Materiál: Hliníková Zliatina+Silikónový Kryt+Tvrdené Sklo

4) Položka Farba: Kamufláž Zelená/Čierna/Červená/Zlatá/Biela/Striebro/Žltá

5) Položiek Hmotnosť: 170-250 gramov

6) Položka Funkcie: Ťažká 360 Plnú Ochranu Kovov, Hliníka Prípade

Štítky: temperament sklo vivo, prípade vodotesný telefón, súprava coque iphone se 2020, prípade ip11, iphone prípade 5s kotvy, prípade xo, coquz iphone se 2020, byť objektív, prípade iphone8, mobilný telefón shell.


( 4 Hodnotenie )

Počet