1080P HD Mini Kamera Prenosné Domáce Bezpečnostné Kamery Covert Opatrovateľka Cam Video Rekordér Videokamera so Nočné Videnie Detekcia Pohybu

€16.52


Poznámka: Tento fotoaparát nepodporuje wifi pripojenie

Super Malej Veľkosti Mini Kameru: Tento mini bezpečnostné kamery môžu byť mini kameru. Mini kamera zaznamenáva video aj audio, bez akejkoľvek pozornosti. Ideálny opatrovateľka cam pre domáce dohľadu.

1080P HD, čistý Zvuk: 1980*rozlíšenie 1080P pre video. 2.0 Mpx pre fotografovanie. Plynulé nahrávanie videa s rámom rýchlosť 30 snímok za sekundu. 140° široký uhol. 6pcs infračervené nočné videnie svetla podporu nahrávanie videí dokonca aj v úplnej tme krátke vzdialenosti. Počuteľný hlas aj z iného telefónu strane. Bezpečné a stabilné cop cam.

Slučky Záznam: Tento HD Mini kamera podporuje karty microSD s 8-32 GB kapacity(microSD karta NIE je súčasťou) pre slučky nahrávanie. Malý fotoaparát automaticky prepisuje najstaršie video súbory, keď karta je plná. To chladné mini-aplikácie podporuje aj nahrávanie a nabíjania v rovnakom čase, bez obáv o vybitie batérie život.

Pohyb Aktivuje Fotoaparát: V detekcia pohybu nahrávanie v režime, keď sa pohybujú zistí, táto kamera zaznamená video a ukladá na SD kartu. Ak nie pohybujúci sa objekt zistil, táto mini kamera prejde do pohotovostného režimu, kým vypne. Je nezistiteľný kamera pre home security.

Jednoduché a Viacnásobné použitie : Vstavaný silný magnet umožňuje mini kamery, ktoré musia byť pripojené na akýkoľvek kovový povrch. Rôzne držiaky, príchytky sú skvelé pre inštaláciu do automobilov, kancelárie, skladu, bicyklov, atď. V protišmykové obväz je ideálny na nosenie na šport. Je tiež zaujímavé, použiť ju ako mini pet kamery. Mať vaša mačka ho nosiť ako mačka golier fotoaparát zbierať svoje dobrodružstvo video vonku.

Špecifikácia:

Formát : AVI / M-JPEG

Video rozlíšenie Pomer : 1280X720P / 1920X1080P 30FPS

Režim fotografovania : 2Magapixel (4032X3024)

Obrazový senzor: CMOS

Nabíjacie napätie : DC-5V 1A

Pracovný čas: cca 60 minút

Skladovanie podpora : Micro SD (TF) Karty až do 32GB (Nie je Súčasťou)

Obsah balenia:

1 x Kamera

1 x USB kábel

1 x Tela Klip

1 x Základná Konzola

1 x Šport Klip

1 x Prípojného Vozidla

1 x ozdobná šnúrka na uniforme

1 x Protišmykové Šport obväz

1 x Vybratie karty pin

Štítky: cam skryté, kamery hd špionážne, fotoaparát b ez p e, skryté kamery, kamera mini, H030, ambarella a12a35, kamera mini špionážne, fotoaparát tajomstvo, kocky mini kamera.


( 0 Hodnotenie )

Počet