Z Nehrdzavejúcej Ocele Prenosné Hrniec Camping Set Hrniec Piknikový Gril, Horolezectvo Parník Hrniec Kanvica Camping Pot

€13.15


Odrážky:

1、Vyrobené z 304 nerezovej ocele, je neškodný pre ľudské telo, hygienické, bezpečné a odolné. To môže byť naskladané a uložené, s vysokou priestor využitie a pohodlné skladovanie.

2、skladacia rukoväť, telo a rukoväť súčasťou sú spoting, ktoré môžu byť čisto umyté a rukoväť môže byť zložené na oboch stranách, čo je veľmi výhodné ak chcete použiť.

3、Je možné zvoliť podľa potreby. High-pokrýva pan-spp môže byť použitý ako panvica; drevená rukoväť má pare pan-s pare pan vo vnútri, ktoré môžu pary zeleniny vonku.

4、To zahŕňa oka, úložný vak, ktorý je ľahko prepravovať a skladovať.

5、výrobok je vybavený ručné môžu byť priamo zavesený veľmi pohodlné, 1000ml kapacita je dostatočne veľké, jednoduché použitie, pohodlné skladovanie a uskladnenie.

Popis:

Vyrobené z 304 nerezovej ocele, je neškodný pre ľudské telo, hygienické, bezpečné a odolné. To môže byť naskladané a uložené, s vysokou priestor využitie a pohodlné skladovanie.

Skladacia rukoväť, telo a rukoväť súčasťou sú spoting, ktoré môžu byť čisto umyté a rukoväť môže byť zložené na oboch stranách, čo je veľmi výhodné ak chcete použiť.

Je možné zvoliť podľa potreby. High-pokrýva pan-spp môže byť použitý ako panvica; drevená rukoväť má pare pan-s pare pan vo vnútri, ktoré môžu pary zeleniny vonku.

To zahŕňa oka, úložný vak, ktorý je ľahko prepravovať a skladovať.

Výrobok je vybavený ručné môžu byť priamo zavesený veľmi pohodlné, 1000ml kapacita je dostatočne veľké, jednoduché použitie, pohodlné skladovanie a uskladnenie.

Parametre:

Názov: Vonkajšie Nehrdzavejúcej Ocele Prenosné Hrniec

Materiál: 304 nerezovej ocele

Hmotnosť: vysoké krytie - o 382g / s parník - o 406g (vrátane skladovanie taška)

Kapacita: 1000 ml

Zoznam:

1*prenosné hrniec

Štítky: modrá kanvica camping, piknikový kôš set s doskami, hrnček kanvica camping, ocele kanvica camping, kelly kanvica vonkajšie, camper kanvica, piknikový kôš, zadarmo tábor kanvica, coffe kanvica vonkajšie, oem tábor kanvica.


( 1 Hodnotenie )

Počet