3KS Open-Fit sluchadla Prieduch Cleaner RIC Načúvacie prístroje Ventilačné Čistenie Náradia

€5.19


Open-Fit sluchadla Prieduch Cleaner RIC Načúvacie prístroje Ventilačné Čistenie Náradia

Plastové sluchadla prieduch čistič s dlhými jemnými sondy, najmä pre Open-fit a RIC načúvacie prístroje Používané na čistenie uväznení cerumen z vypúšťací otvor na Čistenie načúvacích prístrojov vetrací otvor, aby sa vaše sluchadla, bez ušného mazu a nečistoty bez nebezpečenstva škody na jemné vnútorné komponenty. Väčšina zákazku načúvacie prístroje majú otvor otvor, ktorý vedie cez sluchadla, z canal tip na modularitou. Ventil otvor môže ľahko stať zapojený s ušného mazu, takže môžete použiť priechod otvoru cleaner, hrabať sa všetky zvyšky, ktoré sa zhromažďujú vo vnútri otvor. Tento nástroj by nemali byť použité vo vnútri prijímača diery (ktoré sa nachádza na canal tip), ani by to byť použitý v mikrofón otvor (ktorý sa nachádza na vašom modularitou). Starať sa pri používaní tohto výrobku, takže nemusíte vložiť ho do zlej diery!

Package zahrnuté

3 ks x sluchadla prieduch čistiace prostriedky

Riešenie problémov

Niekedy, sluch aids môže prestať fungovať neočakávane. Zvyčajne, budete môcť obnoviť sluchadla funkcie tým, že tieto základné riešenie problémov techniky.

Vymeňte batérie

1. Keď vaše načúvacie prístroje prestať pracovať, vymeňte batérie. 2. Po výmene batérie, skontrolujte, či načúvacie prístroje pracujú buď kontrola spätnú väzbu o bankovanie aids v ruke, alebo počúvaním cez sluchadla.

Skontrolujte baní alebo vlastné earmolds a hadica pre zablokovanie

1. Ak zmena batérie sa neobnoví sluchadla výkon, potom skontrolujte hál a hadica pre zablokovanie. Ak nie je trosiek v hadice, potom zvuk nemôže opustiť zvuk otvárania. 2. Ak trosiek je prilepené v hadice, môžete použiť prieduch čistič alebo tenký drôt na čistenie potrubia. a. Ak váš načúvacie prístroje sú fit s hál, začnite tým, že odstráni hál z hadice. Ak máte vlastnú earmolds, nie je potrebné odstrániť earmolds. b. Potom, odpojte hadice od načúvacie prístroje. Niektoré hadica môže byť prasklo off, zatiaľ čo iní musia byť skrutkované off. c. Vezmite tenký kus prieduch čistič alebo plastové drôtené poskytujeme a pomaly push to cez celú trubice. To by malo odstrániť všetky zvyšky vo vnútri. Ak chcete, môžete tiež používať nútenej vzduchu ventilátor na odstránenie trosiek alebo vlhkosti z hadice. Vložte hrot do hadice a squeeze niekoľkokrát, kým trosiek bol odstránený. d. Modul alebo skrutku hadice späť na načúvacie pomôcky a zatlačte hál späť na hadičku.

Pomocou týchto dvoch krokov bude pravdepodobne obnoviť vaše sluchové pomôcky. Ak hearing aids naďalej poruche alebo ak sa hadica je tvrdý a nedá ľahko odstrániť pre čistenie, zavolajte audiologa na sluchadla, kontrola

Štítky: čistič ucho, vyčistite ucho, iq pet hračka, kochleárne sluchu, kerui ucho cleaner, mi ucho cleaner, kochleárne, sluchadla čisté, kožušiny ušné cleaner, signia sluchadla dome.


( 0 Hodnotenie )

Počet