Varenie Zástera Muži Ženy Čistá Farebná Bavlna Polyester bez Rukávov Čierna Zástera s Dvojité Vrecko pre Domácnosť na Čistenie Pre Mamu Otec

€3.42


ZW031805

Čistá Farba Kuchynská Zástera Pre Ženy, Mužov, Varenie Zahustiť Bavlna Polyester Zmes Anti-wear Proti Znečisteniu pre Domácnosť na Čistenie Zástera

Kuchynské Zástery Špecifiká: S tyle:Japonsko Štýl Typ:Bib Klasifikácia:Zástera bez Rukávov Číslo Modelu:Zástera Materiál:Polyester zhora nadol:77 cm/30.31" Krk pásu(max):50 cm/19.69" Pocket:27*15 cm/10.63"*5.91"

Package Vrátane: 1 Ks Zástera Kuchyňa

Kuchynské Zástery Displej:

Spätná väzba: (1). Pre výrobky alebo iné veci, ktoré potrebujete na vysvetlenie, prosím zanechať odkaz v poznámkach, spracujeme na objednávku podľa vášho želania. (2). Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. (3). Ak nie ste spokojní, pl ľahkosťou nás kontaktovať hneď ako to bude možné, budeme sa snažiť v našich silách, aby poskytovali najlepšie riešenie. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, nezabudnite na nás nechať 5 hviezd ako povzbudenie.

Platba: môžete zaplatiť pomocou Paypal, Webmoney, Yandex, Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi a Bankovým Prevodom, a tak ďalej . Vracia & Náhrady: (1). Ak nie ste spokojní s položku, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí. Prosím, kontaktujte nás pred návratom. (2). Chybný tovar musí byť hlásené počas záručnej doby a vrátil sa na nás (ak je to možné, v pôvodnom obale). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. (3). Vrátiť prepravné náklady hradí kupujúci. Dodanie Podrobnosti: ak sa rozhodnete w orry-free logistických štandardov,l ogistics skontrolujte, rýchle dodacie lehoty,s hort dodacia lehota ; ak sa rozhodnete Correos Hospodárstva,logistiky, nemôže skontrolovať, dlhá dodacia lehota, pomalý a logistika; Ak nie je tovar doručený do 60 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

Štítky: formy na syr, sito, sitko, , sifter, kefa jedlo, misa zlato, frier, ľad, sitko oka, ice loptu formy pre whisky, Misa.


( 2 Hodnotenie )

Počet