Forrsdor55cm Reálneho života dieťa bábiky s baby mäkké silikónové dol,bebe reborn corpo de silikónové inteiro realista,narodeninové darčeky.

€34.73


forrsdor55cm Reálneho života dieťa bábiky s baby mäkké silikónové dol,bebe reborn corpo de silikónové inteiro realista,narodeninové darčeky.

* Materiál : Full silikónové,dovezené, mäkké vinylové z Nemecka,100% bezpečná a pohodlná.

* Dieťa veľkosť: cca 55 cm.

* Oči: Akryl oči, svetlé a jasné, vyzerá tak realistické,

* Vlasov: Vysoká teplota drôt parochňu sady

* Pokožkou: pokožku je najviac unikátne miesto tejto bábiky, dizajnéri trávia mnoho času na to, nech detská pokožka vyzerá reálnejšie a multi-layer.

* Štruktúra: Vedúci končatiny sú všetky vyrobené zo silikónového vinyl. Dovezené, mäkké vinylové výroby surovín, non-jedovaté;bábika končatín môže byť aktívny,môže sedieť alebo ležať,nemôže stáť,hovoriť alebo krmív.

* Aplikácia: deti darček k narodeninám, hrať deti hračky, Vianočný darček pre vaše deti alebo vašich milovníkov a tiež kolekcia kolekcia milenci.

balík obsahuje: oblečenie + mlieko fľaše + cumlík

Upozornenie: O materiál bábika materiál bábika je vinyl, ktorá spĺňa bezpečnostné požiadavky EN71. Najmä mäkké bez neobyčajnú vôňu a je úplne bezpečný pre zdravie. Avšak, tento materiál je ľahko adsorpcie farby, tak, prosím, chráňte ho pred fade oblečenie, atrament a marker pero, pretože môžu byť znečistený a trvalo poškodené. Čistenie baby doll plnú vinylové bábiky by sa malo čistiť vodou priamo, ale oči nemôžu. Na rias stick tým, lepidlo, ktoré je ľahké spadnúť, keď sa stretávajú vody. Tak v dennej starostlivosti,mali by sme mať ďaleko od vody a akékoľvek násilné trhať, ak rias spadne v priebehu hrať, prosím, vezmite trochu lepidla, smear to na riasy a prilepíme ho na oči dôkladne. O brucho tlačidlo Reborn baby doll ako názov, známy pre jeho reálne. tak sme sa ho vytvoriť podľa novorodenca, aj brucho tlačidlo stúpať vysoká, ktorý sa javí ako pupočnej šnúry. Všetky údaje, ktoré sú ručne vyrábané. Tam by byť teplé pripomienky, prosím, uistite sa, že vaše dieťa bude milovať to pred vykonaním objednávky. Podobe bábiky bábiky spájané na ramená, boky a krk, takže sa môžete otáčať nôh a ramien pri pridávaní a odstraňovaní doll oblečenie a otočte hlavou zo strany na stranu počas prehrávania.

Štítky: silikónové dieťa dole chlapci, kúpiť reborn bábiky auta, skutočný bábika real, adh, formy reborn bábiky auta, obrázok film sexy, femeal kremíka bábika, pôvodné skutočný bábika, reborn, dol bábika.


( 0 Hodnotenie )

Počet