Barbie Starostlivosti Kliniky Vozidla Playset Veľké Záchranné Vozidlo Hračka Svetlá a Zvuky Kariéry Starostlivosti Ambulancie Ambulancie FRM19

€138.80


Popis výrobku:

Obe ambulancie a nemocnice, Barbie Care Clinic ponúka dva-v-jednom zábava s jednoduché transformácie. Reagovať na výzvy, ako ambulancie -siréna zvuky a svetlá zapnite stlačením tlačidla potom dodať starostlivosť, keď prídete; jednoducho zdvihnite páčku na zadnej časti vozidla, aby sa okamžite transformovať do starostlivosti kliniky viac ako 2 metre široký! Obe strany otvoriť odhaliť tri odlišné hrať priestory: check-v oblasti, s pop-up recepcii a otočné stoličky, čakárne s prekvapením gift shop skryté za televíziu a skúšku (izba s x-ray zariadenia, ktoré slúži aj ako vízia graf, plus "rolling" skúšku posteľ, ktorá sa upraví z bytu do sedu (rovnako ako skutočné jeden)! Viac ako 20 ďalšie kusy jednotky rozprávanie, inšpiruje celý deň hrať s nekonečné príbehy. Je tu diagnostické zariadenia ako stetoskop a krvný tlak manžety, zdravotníckych pomôcok, ako odliatky a barly, čakárne časopisov a suvenírmi položky ako medvedík alebo balón. Je to ideálny darček pre začínajúcich lekárov. Niektoré kusy majú dokonca rukoväte bábiku môže držať (bábiky predáva sa samostatne) pre väčší realizmus a role-play, zábava. Keď posledný pacient bolo vidieť, zblízka na klinike, ak sa chcete vrátiť do ambulancie a prejdite na ďalšiu pacienta! Preskúmať všetky typy zdravotníckych profesií, od sestier, aby lekári s týmto Barbie vozidla a playset, pretože keď dievča si hrá s Barbie, ona si predstavuje všetko, čo ona môže stať! Zahŕňa transformáciu vozidla/starostlivosť na klinike s 20+ príslušenstvo; bábika nie je súčasťou balenia; Farby a ozdoby sa môžu líšiť.

❤Reagovať na výzvy A poskytovať starostlivosť s Barbie starostlivosti kliniky -je to aj sanitné vozidlo a nemocnice playset v jednom s viac ako 20 tematické kusy!

❤Roll ambulancie na záchranu a aktivovať pracovné svetlá a siréna s tlačidla!

❤Nadvihnite páčku na zadnej časti vozidla, aby sa okamžite transformovať ambulancie do 2+-starostlivosť o nohy klinike s troch rôznych oblastiach: check-in stanice, čakárne a skúšky izby!

❤Sklopenie TV v čakárni, aby ste odkryli s darčekmi a suvenírmi -vyhľadávanie darčekov ako časopisov, plyšový medvedík, balón alebo kyticu kvetov!

❤Posuňte páčku na x-ray zariadenia v skúšku miestnosti a premeniť ho na videnie graf

Ambulancie transformuje do klinike! S štyroch oblastiach hrať, vrátane čakárne a obchod so suvenírmi. Na rozprávanie možnosti sú nekonečné!

Veľkoobchodných a priamych zásielok sú vítané.

Pre priamych zásielok, môžeme tovar poslať na vašich zákazníkov

Pred nákupom si, prosím, prečítajte si tento článok pozorne znížiť nedorozumenia a pomôž nám rásť spolu.

1. Môžeme zabezpečiť, aby naše výrobky boli starostlivo skontrolované pred zásielky.

2. Ak ste naliehavo potrebné položky, ak nemôžete čakať trpezlivo pre air mail balík Čína Príspevok, prosím, zvoľte expresný spôsob dodania. Ak sa rozhodnete Čína Príspevok Air Mail, ale to sa používa, ak je doprava je oneskorený. Prosím, nenesú žiadnu náhrady alebo spory, ale boli by sme radi, aby vám pomohol rozšíriť čas spracovania svojej objednávky.

3. Môžete použiť všetky výrobky po zaplatení. Zvyčajne, budeme poskytovať svoje číslo zásielky do 24 hodín a poslať balík do 48 hodín. Po balík je poslala, to nemôže byť riadený nás. Vysoko závislé na medzinárodnej prepravy, úprimne dúfam, že rozumiete a trpezlivo čakať. Ak existuje akékoľvek oneskorenie, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol a dajte nám vedieť.

4. Ak váš nákup ochrany čas beží, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám rozšíriť ochranu čas.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame vás, kontaktujte nás okamžite, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

Štítky: barbi bábika, dom barbi vysnívaný dom, fr bábika, pán bábiky, diy barbi domček pre bábiky, barbie módy urob si sám, 140 cm bábiku, bábika barbie dom nábytku, stojan barbie, ken, barbie bábika pôvodu.


( 0 Hodnotenie )

Počet