Muži Toupee 0.04-0.06 mm Tenkú Kožu Vloop Tenké PU Remy Ľudské Vlasy Náhradné Systému Priamo Vlna Mužov Parochňu Hairpiece Prirodzené Farby

€134.56


Transparentné ultra tenkú kožu v base

Prírodná Vlasová

TENKÉ SKUN PU Toupee Podrobnosti

Základný Dizajn:Transparentné tenkú kožu v base Base Veľkosť :6*8/7*9/8" x 10", je možné znížiť veľkosť Číslo modelu: Plnú Hlavu Vloop Plný Pu 0.04-0.06 cm Hrúbka Základný Materiál Farba:Transparentná Farba: 1B# Dĺžka Vlasov: 6" Vlasy Vlny: 30 mm/ Rovné Vlasy Účes: Voľný Štýl Vyrobené Metóda: Ručne Viazané Skladom: Áno

Toupee Pásky na Predaj

1. 36pcs pásky v sáčku 2. Podržte Čas: 3-5 Týždňov 3. Nepremokavé 4. Ľahko sa čistí

Ak chcete viac TENKÉ PU Toupee, prosím, kliknite tu

Opatrenie Dĺžka:

Krok 1: vložte pásku na centrum predná vlasová, Krok 2: Opatrenie priamo cez stred základne na zadnej hrane.

Opatrenie Šírka:

Krok 1: Vložte pásku na jednej strane okraj základne, Krok 2: začiatku bod by mal byť 1/2" vzdialenosť od chrámu bod, Krok 3: potom choďte hore v hornej časti na protiľahlom okraji(aj 1/2" späť z chrámu bod).

Www.goclever.com

Odpoveď:Neviem česať vlasy, keď je mokrá. B:by Ste lepšie nechať to prirodzené sušenie, (keď času je dosť, nepoužívajte na vlasy) C. nemáme naznačujú, farbivo, farebný opäť ako by to poškodiť vlasy textúry.

Starostlivosť O Vlasy

1.Pridať jemný šampón do studenej vody, nepoužívajte horúcu vodu. Opláchnite s vodou ísť zdola nahor 2. Používať zdravý rozum pri čistení alebo česanie, takže nemusíte ťahať na vlasy a prísť o nejaké 3. Použiť dobrý leave-in conditioner na stave vlasov pravidelne 4. Nepoužívajte žiadne horúce styling nástroje 5. Roll vašej jednotky uterák, absorbovať sa väčšina vody a uschnúť prirodzene.Nevystavujte slnku. 6. Neváhajte a odstránenie veľmi často zostávajú čisté.

Značka Príbeh

Addbeauty vlasy úradný hlavne zaoberať 100% ľudské panenské vlasy a uzavretie v Brazílskej, Malajzie, Peruánsky, Indickej. Textúry sú k dispozícii, sú rovné, telo vlna, voľné vlny, prírodná vlna, viac vlna, hlboké vlny a kučeravé. Akceptujeme aj prispôsobené položky, ako sú Európska vlasy, Rysa vlasy, ombre hair, clip in predlžovanie vlasov, tape hair, a iné typy predlžovanie vlasov na trhu. ak máte záujem vyskúšať naše vlasy, pls láskavo dajte mi vedieť, sa už nikdy sa nebudete ľutovať! Vaša krása je naša sláva!

Štítky: vlasy ľudské parochňu, dobrý parochňu prírodné, vlasy mužov toupee, pre mužov parochňu, Hlboké, muži toupee, pre vlasy mužov, vlasy mužov, chignon, muži parochňu.


( 0 Hodnotenie )

Počet