Drevené Montessori Dieťa Hračky Montessori Geometrické Puzzle Vzdelávacie Dieťa Vzdelávacie Hračky Pre Deti Juguetes Brinquedos MI2864H

€9.92


Informácie o výrobku

Materiál: Drevené

Kategória:Ako na obrázku

Funkcia: Vaše malé dieťa sa bude tešiť, že budú môcť uchopiť rukoväť každej puzzle kus a hladat rozdiel medzi každý tvar ako puzzle je dokončená. Práce na puzzle tiež pomôže rozvíjať vaše dieťa je ruka-oko koordinácie a jemnej motoriky.

Produkt Obrázok

Platby

Na aplikáciu môžete použiť nasledujúce spôsoby platby:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Rovnováhu, QIWI, Boleto, bancontact , ideálne, Przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2) a www.tantra-egypt.sk Vrecku.

Na webovej stránke (PC) môžete použiť nasledujúce spôsoby platby:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Bankovým Prevodom, Webmoney, Yandex.Peniaze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact , TEF, ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Carte Bancaire (Carte Modrá), Przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruský Poštou), a www.tantra-egypt.sk Vrecku

Doprava Politiky

*Prosím, uistite sa, že adresa je správne, keď ste na mieste, poradí , doprava zadarmo je iba pre prvý čas dodania , adresu chyby alebo zmeny, keď sa balík na spôsob doručenia si vyžadujú zvýšenú expedičný poplatok.

*Ruský poštová politika vyžaduje kupujúci, vyplňte celý názov príjemcov pre normálne vyzdvihnutie.

*Ak váš nákup ochrany čas sa kráti , prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.

*Vzhľadom na rôzne krajiny politiky , môže byť colné daň, ktorá ramenný hradí kupujúci ,alebo môžete kontaktovať nás a potvrďte package hodnotu.

Návrat Politiky

1. Máte 3 dni, kontaktujte nás na oplátku ho z dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 3 dni, bude sa to považovať za použitý a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Návrat expedičný poplatok je na kupujúceho, pokiaľ sme dodávané zlý výrobok

4. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk !

Štítky: montessori hračka, montessori, drevené hračky, detská hračka dreva, dieťa montessori, montessori drevené, hra montessori, montessori zásobník, Montessori dúha, montessori dreva.


( 0 Hodnotenie )

Počet