24Pcs Nábytok Mat Vysoko Elastické Podlahové Ochrany Mat Anti-Slip Stoličky Nohu Ponožka Kryt Pletený Nábytok Mat

€10.01


Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

VYSOKO-KVALITNÝ MATERIÁL: Sivá Stoličky nohu poschodí chrániče sú vyrobené z Vysoko Hustota Polyesterového Vlákna + cítil handričkou (dole). Dvojité zahusťovanie, tesné a vysoko elastický, vysoká hustota, odolné a môžu sa tiahne, anti-slip, udržať ponožky pokrytie nohu pevne.

Vysoká pružnosť: vnútorné gumičky linka môže byť napnuté. Vysoká Hustota Polyesterového Vlákna, pletenie nábytkové nohy, ponožky môžete sa tiahne prispôsobiť väčšina nohu tvary. Vhodné na nábytok, nohy obvodu z 3inch na 5inch stoly a stoličky nohy.

MULTI-ÚČEL:Tieto nábytok nohu ponožky podložky môže účinne chráni drevo, nábytok alebo podlahy a zníženie hluku. Riešenie problému hluku a chrániť váš dlažieb nebude daed trením, a tie majú anti-skid, zabrániť sa pohybovať rýchlo.

JEDNODUCHÉ A POHODLNÉ: Ochranné Nohy Rukáv je jednoduchá inštalácia a tiahne sa prispôsobiť väčšina nábytku nohu tvary. Stroj umývateľný a opakovane použiteľné. Predseda nohu ponožky sú jednoduché na inštaláciu na stoličku, nohy a vziať ich vypnúť.

POUŽITIE: Nábytok ponožky nohy čiapky zahŕňa sady fit väčšina furnitures pre kruhové ,štvorcové,oválne nábytok nohy. Široko používaný pre stoličky, stôl, kancelársky stôl, archivačné skrine a iný nábytok nohy.

Farba: šedá

Materiál: polyesterové vlákna

Veľkosť: horný priemer: 2.8 cm, dolný priemer: 3.8 cm, výška: 6.5 cm

Obsah Balenia:

24 * Stolička nohu ponožky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: pás na ochranu stoličky, nábytok vyrovnanie nohu, nábytok nohu protector, ťažký nábytok nohu, ochrana podlahy, stoličky 25, čínsky poschodí stoličky, nábytok skrine nohu, zvyšuje nábytok nohy, kužeľ nábytok nohy, spp nohu stoličky.


( 2 Hodnotenie )

Počet