Motocykel Dymu Krídlo Čelné Sklo Nastaviteľné Vzduchu Deflektor Pre Harley Turné Electra Glide Street Glide Tri Glide Na Roky-2020

€16.36


Popis:

Nastaviteľné Vzduchové Lamely majú plynule nastaviteľná trenie pivot, že má krídla v polohe na priame vzduchu tam, kde ho potrebujete.

Má krídla v polohe na priame vzduchu tam, kde ho potrebujete

Zavrite otvor na priame prúdenie vzduchu okolo kapotáže, alebo otvoriť vetrací otvor, ak chcete maximalizovať prúdenie vzduchu v horúcich dňoch

Špecifikácie:

Aftermarket 100% Zbrusu Nový

Materiál: Vysoko Kvalitný ABS Plast

Farba: Dymu (Máme k dispozícii aj čierna farba)

Záruka: 1 rok od dátumu zakúpenia

Balík obsahuje: 1 Pár nastaviteľný vzduchu deflektor auta

Obutie:

Hodí Sa Pre Harley '14-Up Turné Electra Glide, Street Glide, Ultra Limited A Tri Glide (Nie Je Fit Road King, Road Glide)

Tipy: môžu byť niektoré farebný rozdiel medzi výrobkom a obrázky, ale nie je dotknuté použitie. Vzhľadom na ručné merania, môže byť 0.5-1 cm tolerancia.

1. Motocykel Časti a Príslušenstvo majú vysoké požiadavky na Transportov. Pre vaše pohodlie a chrániť svoje práva. Vám odporúčame vybrať www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. To poskytuje Logistické Podrobnosti Sledovania, Efektívne Colné Odbavenie, Rýchlejšie Logistiky Spor Manipuláciu A Po-Predajný Servis Vrátenie One-Stop Logistické Riešenia pre www.tantra-egypt.sk Kupujúcich.

2. Logistika podrobnosti vyšetrovania platformy:

1) www.tantra-egypt.sk zobrazí logistiky sledovanie informácií priamo na stránke podrobnosti objednávky.

2) www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava Logistika Sledovanie Webových stránok://global.cainiao.com/

3) Iné Logistické Sledovanie Webových stránok: https://www.17track.net/en

3. Vaša objednávka bude loď sa v 24-72 hodín, keď potvrdzujúca platbu( nemusia zahŕňať dovolenku, a nie zahŕňajú produkty, ktoré si vyžadujú vlastné a montáž po objednaní).

4. Import povinnosti/daní nie sú zahrnuté do ceny objednávky. Kupujúci je povinný zaplatiť dovozné clo, obráťte sa na miestne zvyky, pre podrobnosti.

Štítky: logitech g305 fialová, electra glide, harley davidson electra glide ultra spojka, led road glide, 883 harley, harley davidson, harley davidson street glide párovanie, harley davidson road glide, čínsky plagát, trochu tri krídla.


( 1 Hodnotenie )

Počet