Nový Klavír Keyboard Udržať Klapky Pedál pre Casio Yamaha, Roland Elektrický Klavír, elektronické klávesové Elektronické piano pedál

€8.17


Funkcie:

1.Na piano sustain a je vyrobená z vysoko kvalitného ABS a legovanej ocele, ktorá je odolná.

2.Univerzálny kompatibilita – Byť k dispozícii pre všetky Elektronické Klávesy, Syntetizátory, ťahacie harmoniky, Bicie Automaty a Tón Moduly.

3.Dobre vyrobené a silný - nie vysuňte asi toľko, ako niektoré iné pedále vďaka protišmykovým gumovým základňu. Pedál má plastový kryt na ochranu a príjemné cítiť pod nohami s dostatočný odpor, ale nie príliš tuhé.

4.Robustné a pevné-Zlepšiť zvuk klávesnice prehrávaní, pokúsi sa dať si realistický pocit udržať na elektrický klavír.

5.Ochrana medzi jazyka a spodnej nie je ľahké poškodenie. Má silikónové ochranné pad na zníženie šliapať zvuk a chrániť pedála.

Špecifikácie:

Názov:Piano Sustain Pedál Klapky

Materiál:ABS+ legovanej ocele

Farba: čierna / fialová

Hmotnosť:330 g

Veľkosť produktu: 240*70*55mm

Zoznam balíkov:

1*Klapka Pedál

Teplé pripomienka:

1. Všetky obrázky boli profesionálne kalibrované. Avšak, vzhľadom na rôzne okolitého svetla a rôznych zobrazovacích zariadení, Nastavenia, obrázky a objekty, ktoré vidíte, môžu byť mierne skreslené.

2. Údaje sú merané manuálne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nebude mať vplyv na používanie.

Štítky: tlačiareň roland, keybord asus, keyboard yamaha, klávesnica mechan, casio základná klávesnica, g-shock hodinky, klávesnica sustain pedál, príslušenstvo yamaha, casio protrek prg 650, piscifun cievky.


( 2 Hodnotenie )

Počet