Auto HUD Head Up Display OBD prekročenia rýchlosti Výstražný Systém Projektor KMH MPH Rýchlomer Auto Elektronické Napätie Alarm Displej

€10.50


Funkcie:

1.Jasný Displej: head up displej môže zobraziť digitals na jeho vlastné HD TFT displej, a to nie je projekciu, na sklo(normálne head up display), a je vybavený č dvojitý obraz.

2.Pestrá Parameter: head up displej môže zobraziť rýchlosť jazdy, napätia, teploty vody, ot. / MIN, rýchlosť jednotky v MPH, alebo KM/H. OBD režim funguje iba na normálnych auto po roku 2008. OBD2 dohody benzínové vozidlá.

3. Zlepšiť Bezpečnosť Jazdy: head up display môže vodiča bez poklony, vynikajúci a jedinečný vzhľad dizajn, kompaktné a nádherné high-definition displej objektív, nie je ovplyvnený vonkajším svetlom, svetlé farby, LED displej, trojrozmerné zobrazovanie, žiadny "duchovia", bez filmu, bez ďalších úvah, plug and play, jednoduché ovládanie, high-tech pomoc Riadiť bezpečnejšie.

4. Silný Praktické Funkcie: head up display ponúka funkcie ako rýchlosť a spotrebu paliva za hodinu (priemer 100 kilometrov okamžite na 100 kilometrov okamžite) teplota vody napätie batérie cestovné kilometrov cestovné čas, miestny čas nový na 100 kilometrov zrýchlenie test HUD možno eliminovať poruchy kód, ktorý sa zobrazí na motor palubnej doske, a to bez potreby pre profesionálne zariadenia eliminovať.

5. Napätie Alarm: hlavu hore zobrazenie funkcií, teploty vody a napätie alarmy môžu voľne nastaviť parameter alarm hodnoty. Chladnejšie a pružnejšie, automatické zapnutie a vypnutie s vozidlom. Teplota vody je príliš vysoká, napätie je príliš nízke a iné včasné varovanie vozidiel spôsobené ukotvenie.

Špecifikácie(o):

Položka názov: Auto Head Up Display

Materiál: ABS

Systém: OBD

Prevádzkové podmienky: teplota okolia -40C—+120C atmosférickom tlaku 86—106KPa

Relatívna vlhkosť 10%-95% Environmentálneho hluku

Pracovné napätie: 11V~18Vdc (12Vdc/200mA)

Pohotovostný prúd:

Režim displeja: virtuálny obraz odrazu typ

Zobrazovací displej: LED displej

Reflexná obrazovke priepustnosť: 98%

Virtuálny obraz vzdialenosť VID: 55MM

Produkt certifikácia: FCC, CE, ROHS "

Veľkosť obrazovky: Rozšíriť veľkosť: 123*84*44 mm/4.84*3.31*1.73 v

Zložené rozmery: 123*20*44 mm/4.84*0.79*1.73 v

Veľkosť produktu: 4 cm

Balenie box veľkosť: 17*13*4.5 cm/6.69*5.12*1.77 v

Holé kovové hmotnosť: 120 g

Hlavné funkcie: Zobrazenie informácie: rýchlosť, rýchlosť, spotreba paliva (prietokové 100km okamžité, 100km priemer), teplota vody, napätie batérie, jazdy, vzdialenosť, čas jazdy, miestny čas, 100km zrýchlenie test

Upozornenie: alarm prekročenia rýchlosti (jedno - /štvor-segment alarm) Rýchlosť ??alarm Shift pripomienka vody a Vysoké teploty, alarm Nízkeho napätia, alarm Únava jazdy pripomienka porucha Motora alarm Jasné zlyhanie kód Jasné míľ zadarmo prepínač

Balenie Zoznam:

1*Hosť

1*OBD Line

1*Slip Mat

1*Manuál

1*Čistú Handričku

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: auto auto alarm, gps rýchlosť tachometra, obd2 skener, make-up, displej obd, auto displej hud, hud, Auto Príslušenstvo Elektronika, Alarm, motor auta tester.


( 1 Hodnotenie )

Počet