WIIYII A3 HUD OBD2 head up display auta GPS Systém 3,5 palca Displej Dash Obrazovke auto accessorie GPS Systém Displej

€16.32


A3 GPS

Displej : rýchlosť Vozidla, v reálnom čase, kompas, jednej jazdy vzdialenosti a času, napätie, satellie číslo Alarm: Rýchlosť alarm GPS auto HUD podporuje všetky autá (Ak nemáte predstavu o dátume rozhranie vášho auta, môžete si vybrať GPS HUD

Často kladené otázky (Riešenie Bežných Problémov):

1.Displej bez displeja,a bez elektriny, kto auto motor;skontrolujte, či OBD kábel linka je tesný, prosím strhnúť OBD kábel niekoľkokrát potvrdiť;skontrolujte, či HUD spínač zapne. Ak nie displej stále,prosím, vyskúšať prístroj na inom aute, analyzovať, či auto OBD diagnostické rozhranie je dobré, ak to nie je dobrý,prosím, opravte a skúste znova. 2.Keď HUD zapnutí, HUD len ukazuje auto napätie a automatické vypnutie po 30 sekundách jazdy. HUD je vhodný iba pre autá s OBD2 dohody a v EÚ-OBD dohody(Iné región:po 07 rokov) HUD Produkty donnot podporu JOBD a OBDI a odporúčané test pre ďalšie auto. 3.Nepresné Rýchlosti.Najprv skontrolujte rýchlosť jednotky je správne, alebo nie, rýchlosť jednotky je možné prepnúť do KM/H, MPH, krátke stlačenie vlny tlačidlo na prepínanie medzi KM/H, MPH b.Keď HUD je moc na vertikálne stlačte nastavenie tlačidla na 5 sekúnd pre vstup do menu možností, nájsť Nastavenie Rýchlosti,hore alebo dole na nastavenie tlačidlo na zvýšenie alebo zníženie hodnoty podľa rozdielu, kým sa zobrazí správny.Po úprave, vertikálne stlačte na 5 sekúnd, aby ho uložiť. 4.Nesprávne prevádzky viesť k zrúteniu. Alebo nepresné dátach Vykonať obnovenie nastavení.

Štítky: sr2ez, hud displej carplay, displej obd2, hud displej auta gps univerzálny, hud bezdrôtové, hud, displej hlavu hore, hud obd, tomy auto displej, hudway disk displej.


( 1 Hodnotenie )

Počet