Rastlín, Rastlinných Háčik Rast Rastlín Sťahovák Háčik Paradajka Podporu Klipy Zeleniny Podporu Zabrániť Tomatoe Z Privretiu

€7.88


Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

Na Ochranu rastlín: háčik má dobré sadenice visí účinky. To predsa nie je dae do rastliny s vysokým efektívnosti práce, znížená práce, úspory nákladov, čistý rastlinnej výroby a rozumné využívanie skleníkových zdrojov.

Pozinkovaná Oceľ: rastlinné visí sadeníc háčik je zložený z M-tvare háku vyrobené zo žiarovo pozinkovaného oceľového drôtu s priemerom 3 cm a zeleniny nylonové lano vhodnej dĺžky.

Mnoho Použitie: Používa sa pre zavesenie všetkých druhov viniča, zeleniny rastliny, ako sú: paradajky, cubers, fazuľa, baklažán, špongia, tekvica, melón, vodný melón, atď.

Ako Používať: Dajte háčik v správnej polohe nad zeleniny, dať na závesné lano vertikálne nadol, opraviť dolného konca niekde na zemi, alebo zviazať ju na vinič a víno bude rásť lano.

Dlhá Životnosť: Na sadeníc háčik na zavesenie je nový typ praktické skleníkových dodávky. Po použití sa z háčika, dozadu visí lano na zavesenie alebo znížiť ju, používať budúci čas, venovať pozornosť zachovanie, tak to môže byť použité na mnoho rokov.

Popis výrobku:

Farba:Biela

Materiál:žiarovo pozinkovaného oceľového drôtu + nylonové lano

Veľkosť:10M

Obsah Balenia:

8 x Zeleniny háčik

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: jordánsko dna, klub vyhovovali muž, e91 prahy, mainfold šaty, gpad 8 0 panel, krieda papier a3, klub top sarin, podložka pod myš lxxx, kapota j5 galaxy.


( 0 Hodnotenie )

Počet