1/2pc Rastlín Lezenie Viniča Kokosové Palmy Stick 30 cm Kokosových Totem Pól Moss Totem Stick Rastlín Podporujú Rozšírenie Záhrady Supplie J

€2.70


1/2 ks Rastlín Lezenie Viniča Kokosové Palmy Stick 30 cm Kokosových Totem Pól Moss Totem Stick Rastlín Podporujú Rozšírenie Záhrady Dodávky

Funkcie:

√ [Extendability] Kokosových totem pól môže byť natiahnuté, a drevo tŕne sú vložená z druhého konca zvýšiť dĺžku, tak to nebude nedostatočným pre rast rastlín.

√ [Materiál] Kokosových totem tyč je vyrobená z prírodného kokosového moss vláknina, ktorá je neškodná pre rastliny. To pomáha rastlín udržiavať vlhkosť a živiny a rastú lepšie.

√ [Size] o 30 cm/11.81 vo vysokej,Kokosových totem pól je veľmi vhodný pre popínavé rastliny a rastliny viniča, ako napríklad: Shizizi, Penglai Banán, Zlaté Pueraria, atď.

√ [Široko používané] Kokosových totem pól je ideálny podporná konzola pre rôzne vnútorné popínavé rastliny. Veľmi vhodné pre popínavé rastliny, rastliny viniča, vína, ako sú kamenné pomaranče, zlaté kudzu, Penglai banán.

√ [Robustný podporu] drevená palica konci Kokosových totem tyč držiaka je navrhnutý s trojuholníkovým tip. Na pevnú zem, drevená tyč môže byť ľahko vkladá do pôdy poskytujú silnú podporu pre rozšírenie rastlín. Lano omotal okolo pól pevne napína kokos moss a je trvalé.

Popis Výrobku:

Názov: Kokosových Totem Pól

Typ: Držiak

Materiál: Kokosových drôt

Celková dĺžka: 30 cm / 11.81 "

Priemer: 4,5 cm / 1.77 "

Drevený prút > dĺžka: 10 cm / 3.94 "

Balík Obsahuje:

1 * držiak

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

3. 1.00 cm=0.39"

Štítky: kokosový stick, moss pól, rastlina pól, asuna bábika, kokosové vlákno, rastlina stick, Kokosové škrupiny, misa kokosový, kokosový olej panenský, pól hviezda.


( 0 Hodnotenie )

Počet