Makartt Poly Predĺženie Nechtov Gél Auta Nahé Farba Builder Gel Nechty Zahusťovanie Riešenie Zariadenia All-in-One Starter Kit pre

€33.07


O produkte:

♥ ALL-IN-ONE NAHÉ POLY ROZŠÍRENIE GÉL SET-- S Makartt all-in-one nádherné nahé poly nechtov builder gel starter kit vytvoriť nejaké špeciálne builder nechty, s súlad putty, takže je to veľmi moldable. V roku 2019 novo builder gel kit je lepšie a priateľské pre nechtový technik, nechty milovníkov a nechtov začiatok a skúste najlepšie pre zmiešané krásne rozšírenie nail art. Vhodný pre každého od študentov pre skúsených odborníkov.

♥VYTVORIŤ RÔZNE KOZMETICKÉ ROZŠÍRENIE POLY NECHTOVÝ DIZAJN Pohodlné a jednoduché pre vás vytvoriť nail art rozšírenie žiadosti vrátane jedného-farebné aplikácie, francúzsky aplikácie, poly rozšírenie gél & gél lak na nechty aplikácie a rozšírené nechtového lôžka aplikácie cez prírodné nechty, tipy a sculpts. Môžete tiež použiť iné hľadá zmiešaním krásy dekorácie. Napríklad naše glitters, kamienky a podobne, jednoducho vytvára toľko skvelý štýl, ako si myslíte.

♥ČO JE ZAHRNUTÉ V Makartt POLY NECHTOV GÉL SÚPRAVY? 6 x 30 ml skúmavky predĺženie nechtov gél v rôznych farieb, slip riešenie 50ml, základným náterom, stierka, dual formy 60 ks v 12 veľkosti, dual-skončil na nechty, štetce, špachtle, nechty súbor. Prináša silné, pružné, perie-light nechty predĺženie. Šetrite svoj čas a peniaze do nechtového salónu, a môžete vytvoriť oveľa viac rôznych ozdobený a krásne predĺženie nechtov alebo iné populárne-trendy nail art design. Prineste si nechty salon domov.

♥ jeden mesiac alebo dlhšie správne nail prep (podanie, ukladanie do vyrovnávacej pamäte a čistenie ). Čo' s viac, s sklzu riešenie, môžete jednoducho použiť, aby jednoduchý tvar. Ľahko kĺže predĺženie nechtov do miesta pre perfektne tvarované nechty, eliminuje trenie pre drag zadarmo tvarovanie. Takže predĺženie nechtov gel môžu byť zbierané a tvoril na dual formy hladko.

♥ TEPLÉ TIPY & ZÁRUKOU KVALITY-Ak chcete zmeniť nail art štýl a odstrániť predĺženie nechtov gél, môžete súbor nechty predĺženie gél dole a potom buffer to. Klinec vŕtací stroj vám ušetrí čas a pomôže odstrániť rýchlejšie a čistejšie. Makartt ponúka 1-mesiac vrátiť & vrátenie záväzok na vašej predĺženie nechtov gélom. Sme bude zodpovedný za akýkoľvek výrobok problém a pomôcť nájsť riešenie okamžite.

Rôzne spôsoby, ako aplikovať na predĺženie nechtov gélom.

S Dual Formy

Je to jednoduchý a rýchly spôsob, ako to urobiť nechty predĺženie gélové nechty pre nail art začiatočníkov.

1. Prípravka vaše prirodzené nechty

2. Vybrať niektoré nechty predĺženie gél a dať na dual formy

3. Forme gélu na dual formulár

4. Uplatňovať duálne formulár a vyliečiť ju

5. Odstrániť dual formulár

6. Sklon a tvar nechtov rozšírenie gélové nechty

7. Aplikovať vrchný náter a vyliečiť ju

S Nechty Formulár

1. Uplatňovať formy nechtov

2. Uplatňovať base gel a vyliečiť ju

3. Squeeze niektoré nechty predĺženie gél na nechty formy

4. Tvoria ho na dĺžku , hrúbku a tvar, ako chcete

5. Liek je prostredníctvom LED na to 60 sekúnd, alebo UV na 2 min

6. Súbor a tvar je

7. Aplikovať vrchný náter

8. Vyliečiť ju a hotové

Klinec Sklzu Riešenie

1. Klinec sklzu riešenie môže pomôcť vybrať a forma, nechtov builder gel hladko.

2. Po skončení nechty predĺženie gélové nechty, môžete utrite sklzu riešenie na oboch stranách nechty, tak, aby lepiaca vrstva sa odstráni a nechty budú viac hladké a lesklé.

Štítky: polygel tip na nechty, súpravy, builder gel nechty, nail art, Gel Polish, polygel nastaviť, dh nechty, klinec, lak na nechty, gél lak na nechty, polygel.


( 3 Hodnotenie )

Počet