KODIES GÉL 6 KS/Set Nechty Gel Polish Zimné Farebné UV Hybrid Lakom s Darčeka Manikúra Auta Nail Art poľský pre Ženy Salón

€29.76


KODIES GÉL 6 KS/Set Nechty Gel Polish Zimné Farebné UV Hybrid Lakom s Darčeka Manikúra Auta Nail Art poľský pre Ženy Domov Salon Použitie

Špecifikácie: Názov: KODIES GEL, UV Gel Polish Nastaviť Množstvo: 6 Fliaš Kvalita: EÚ ,Nechty Salon Kvality Farba: Lesk leskom shell gel polish pre nechty Oblek pre: DIY Manikúra Gellak Čistá Hmotnosť: 8ML Gellak Účinok: Nahé Lesklý Lesklý Gél Farba Obsah balenia: 6 Fliaš UV Gel lak na Nechty Funkcie: KODIES GÉL Zbrusu Nový Gél poľský Sada na nechty. PROFESIONÁLNY VZHĽAD, & CHIC: KODIES GÉLOVÉ Nechty Gel Polish Nastaviť prichádza s krásnou box. 6 farieb. Profesionálny vzhľad a elegantné, zatiaľ čo vy uzamknúť svoj sen prácu s nechty farby vhodné pre všetky pohovor. Aj on-line rozhovory! KLINEC PROFESIONÁLNE & HOME POUŽITIE: Ideálne pre použitie v profesionálnej nechty v salóne, alebo dosť jednoduché použitie pre DIY nechtov umenie doma, to je univerzálny, veľmi kvalitné nechty súbor, ktorý poskytuje vynikajúci pestovanou vzhľad, každý čas. VYSOKÁ KVALITA: Dlhá životnosť a dobrú húževnatosť, že ľahko sa aplikuje, s riadne použitie, to môže trvať až 14 až 21 dní. Farby odolné, pružné a lesklé, odolné voči ktoréhokoľvek testu, vytvoriť vysoký lesk, luxusná manikúra s okamžité výsledky. ZDRAVÉ STAROSTLIVOSŤ: ekologické produkty s zdravých ingrediencií, nízky zápach, NON-JEDOVATÉ. Užite si zábavu robiť nechty, 【PRIPOMIENKU] vyzýva Je potrebné, aby sa uzdravila pod UV/LED na nechty, vlasy svetla.

Doprava

1-4 Dní dodacia lehota bude potrebné po tom, čo sme potvrdili prijatie vašej platby. Uveďte správnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne. DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo, doporučene sú podporované, ak chcete použiť ktorýkoľvek z nich, prosím, kontaktujte nás pred vykonaním platby, pretože tam bude vyrábať ďalšie poplatky. Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

Spätná väzba

Vaša odozva je naozaj dôležité pre nás, prosím trvať niekoľko sekúnd dať veľký spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, ďakujem veľmi pekne !! Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. Prosím, kontaktujte nás pred dať neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dať vám šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Dodanie Ochrany Čas

Keď doručenia ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, aby sme mohli pomôcť predlžovať. Vaše peniaze nepôjde do svojho účtu, pokiaľ ste potvrdili sa dostali balík.

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás! Odpovieme vám hneď ako to bude možné.ale prosím, aby odkladu odpovedať na nepracovný deň. Ďakujeme za vašu návštevu, šťastie pre nás oboch.

Štítky: lak na nechty essi, kodi nechtov, arcryl gél auta, laminát gél auta, Gél lak, lak na nechty, haruyma nechty, kodi gél lak na nechty kodi, kodi gél lak na nechty nuda, gélové nechty.


( 1 Hodnotenie )

Počet