DUHAN Žena Bundy na Motocykel Lady Nohavice, Oblečenie, Motorky Bunda, Nohavice S CE Ochranné gear racing bundy

€49.12


DUHAN Žena Bundy na Motocykel Lady Nohavice, Oblečenie, Motorky Bunda, Nohavice, Obleky S CE Ochranné gear racing sady

Popis:

__________ _ Značka: DUHAN Stav: Úplne nový Vonkajšej textílie: 600 Denier nylon mesh látkou, Farba: Čierna, Sivá Veľkosti: M, L, XL, XXL Vlastnosti: odolné voči Oderu 600 denier nylon mesh tkaninu vysoko priedušná textílie, Vymeniteľné penové založené CE Certifikované päť chráničov na chrbát, ramená a lakte Nastaviteľné Putá zip zlepšuje rozsah fit a pohodlie, v Pohode priedušná a pohodlné nylon mesh handričkou bunda fit lete alebo v trópoch Dve predné Bočné vrecko pre vedenie malých položiek

Balík Obsahuje:

__ _______ __ _ _ __ _

1 X bunda na motocykel alebo nohavice na motocykel

5 x Odnímateľné Chrániče

POZNÁMKA:

VITAJTE NA MOJEJ S ROZTRHAL ! PONÚKAME Drop shipping služby,A zníži cenu na pozemok.Šťastný nakupovanie!!!!

Poštovné: 1. Väčšina Krajín, doprava. 2. Objednávky, ktoré boli spracované do 24-48 hodín overenie platby. 3. Obrázky zobrazené sú skutočné položku a fotografoval sám. 4. služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Loď do iných krajín:10-35 pracovných dní Platby: 1. Platba musí byť vykonaná v priebehu 4 dní aukcie uzávierky. (Non-platba môže mať za následok UPI (Osn Platené Položky)je uvedený na vašom účte. 2. celková čiastka splatná zahŕňa konečné aukčná cena plus S&H(Poštovné a balné). 3. S&H bude stanovená na základe loď na adresu. Vezmite PROSÍM na VEDOMIE: S&H nezahŕňa clo, miestnych daní, alebo iných dovoz poplatky. 4. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farba balíky atď.) Spätná väzba: Ak máte akékoľvek problémy alebo sa týka, čo sa s vašou objednávkou alebo produktov ,prosím správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu, sme presvedčení, že môže spôsobiť pozitívne výsledky v každej situácii a bude pracovať veľmi tvrdo zarobiť pochvalu. Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: wuhan motocyklové oblečenie, red bull f1 bunda, auto racer bunda, DUHAN, motocykel kožená bunda rock, bunda kožené ženy, motorka motocykel bunda, sako rameno, spidi bunda na motocykel, závod oblek.


( 3 Hodnotenie )

Počet