Bunda na motocykel celého Tela Brnenie Motokros Racing Pit Bike Hrudníka Výstroj Ochranné Rameno Ruku Ochrana Kĺbov S-XXXXL

€8.10


67449 Kúpiť kúpiť Kúpiť Funkcie: Ak ste boli jazdy na motorke na dlhú dobu, mali by ste zvoliť tento typ ochranný kryt, aj ako ochranný výstroj chrániť efektívne pri jazde. Ochranný kryt je vyrobený z high-density nosenie-odolný materiál. Odnímateľná podložka je ľahko čistiteľné, a mnoho veľkých, svetlý e plastové vetracie škrupiny a peny poskytujú maximálne vetranie, všetky s pridanou profitovať z jazdy. Sexy dizajn a nastaviteľné ramenné popruhy. Účinne chrániť svoje telo. Môžu sa použiť na motocykle, bicykle, lyžovanie a korčuľovanie, ako aj iných rekreačných projektov na ochranu. Popis: Nastaviteľné elastické kapely so suchým zipsom na zabezpečenie nosenie. Špecifikácie: Farba: čierna Materiál: ABS Veľkosť:Pozri obrázok Package Zahrnuté: 1*Športové brnenie Poznámky : 1. Od veľkosti vyššie je merané ručne, veľkosť skutočnej položku môže byť mierne odlišný od veľkosť vyššie. 2. Vzhľadom na svetelné efekty, nastavenia monitora, atď. Mohli by tam byť nejaký mierny rozdiel vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

Štítky: dain bunda na motocykel, auto racer bunda, motocykel kožená bunda rock, prípade tech21, na bicykli bunda, bunda kožené mužov, sako rameno, armor tela, spidi bunda na motocykel, bunda kože.


( 0 Hodnotenie )

Počet