Auto protišmykových Núdzové Pneumatiky Viazanie protišmykových Lano Vehicule Obnovy Výstroj Zariadenia Otočí Koleso Na Naviják Dostať Von Močiar

€21.71


Veľkosť produktu:450*38CM

Šnúrkou veľkosť: 41x20×5 CM

Vehicule Obnovy Výstroj Zariadenia Zmení Váš Koleso Na Naviják Dostať Von Močiar

Popis

Šnúrkou veľkosť: 41x20×5 CM

✔️ DOSTAŤ VAŠE VOZIDLO SA jednoduchým SPÔSOBOM: Naše inovatívne vozidla recovery kit ZMENÍ váš KOLESÁ do NAVIJAKY! Bog Sa pracuje aj v dopredu a zvrátiť ponúka nezávislý, bezpečné a spoľahlivé 4x4 off-road recovery kit.

Veľkosť produktu: 450*38cm

✔️ BEZPEČNÝ A JEDNODUCHÝ NA POUŽÍVANIE - Buď pripojiť cez vašu pneumatiky alebo okolo kolesa. Lano 'rebrík" je navrhnutý tak, aby ovládli svoje kolesa, ako váš vlastný motor poskytuje výkon, aby vám unstuck.

Self-záchranné lano vydrží váhu asi 4 ton. Je vhodný pre všeobecné domácnosti, automobily, Sku, off-road vozidlá, a horské bicykle.

Vozidlo záchranné lano self-záchranné lano

✔️ TESTOVANÉ NA 3 TONY: Aj, slúži aj ako ťažné lano. BOG je rozbiť kmeň-testované na 3 Ton pre akékoľvek terénne obnovy situácie. Lacnejšie a výkonnejšie než navijaka. Univerzálnejšie než stihnúť popruh alebo obnovy popruh.

Veľké autobusy, nákladné autá, nedá sa pouţiť

Self-záchranné lano je vyrobené z kvalitného nylonu materiálu. Je vhodný pre autá v prírode, zablatené cesty, zasnežených oblastiach, auto pasce, kotvy, cestnej vrúble, záchranu alebo samostatne zárobkovo rescue

✔️ Sa HODÍ pre VŠETKY VOZIDIEL A 4X4 JE: Účinné Bahno / Piesok alebo Sneh záchranu. BOG je jedným z ultimate offroad obnovy súpravy sú k dispozícii.

Na obale produktu:

✔️ ĽAHKÝ A KOMPAKTNÝ: Na BOG SA vozidlo obnovy auta zmestí pod sedadlo alebo kdekoľvek šikovný ponúka pokoj nabudúce si prejsť offroad.

1*ťažné lano

Hmotnosť: 787 gramov

Na obale produktu:

1*ťažné lano

Štítky: lano navijaku, protišmykové reťaze, ovládať elektrický naviják, močiar vec, auto reťazca pre sneh, vozidlo pneumatiky, rc auto snehu pneumatiky, Pneumatiky, auto ťažné lano, Výstroj.


( 3 Hodnotenie )

Počet