6pcs Zime Auto Snehové Reťaze Pneumatiky Protišmykové Reťaze Univerzálny Auto Piesku, Bahna Cestnej Off-road Vozidla SUV Autá Snehu Pneumatika Reťazca Pásu

€7.61


Package Zahrnuté:

1pcs Anti-protišmykové Reťaze

alebo

2 ks Anti-protišmykové Reťaze

alebo

6pcs Anti-protišmykové Reťaze

Špecifikácie:

Farba: Žltá, Čierna

Materiál: Polyester + Nylon

Pouţiť: Ice road, Snehu cesty, Blato ceste.

Veľkosť: Cca. 36.5x55cm/ 14.37x21.65"

Funkcie:

-Odolné voči tlaku a nízkej teploty a nosiť, môže byť použité viackrát.

-Silné, bezpečné nylon, pás je odolný voči napätie, nízka teplota a nosenie.

-Jednoduchá inštalácia, vhodná pre automobily, suv, van, atď.

-Používa sa v snehu, v blate, daždi voda, sklon a iných prostrediach.

Pozornosť:

1.Anti-protišmykové reťaze by mal byť namontovaný na pravej a ľavej jazdy kolies , nie je možné nainštalovať iba jednu pneumatiku. Ak to je štyri riadiť auto, všetky 4 pneumatiky je potrebné inštalovať. Inak, automatická prevodovka budú poškodené počas jazdy.

2.Po inštalácii anti-protišmykové reťaze, by sme sa mali riadiť, ako pomaly ako je to možné, vyhnúť sa rapids zrýchlenie a núdzové brzdenie. Udržať pomalá rýchlosť menej ako 40km/h. Nebudete náhle zrýchlenie alebo núdzového brzdenia. Ak ste našli pneumatiky, reťaze je uvoľnenie .Mali by ste utiahnite ich v čase,v prípade poškodenia vášho brzdy.

3.Odstrániť protišmykové reťaze v čase, keď vás opustí ľad alebo zablatené cesty, inak to bude poškodenia pneumatiky.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: 4x4, led offroad, snehové reťaze, auto reťazca, sneh pneumatiky auta, off road, dieťa auta pneumatiky, spike pneumatiky, Reťazové Koliesko, rukoväť offroad 4x4.


( 4 Hodnotenie )

Počet